Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού “Keep Distance” του Photopolis Agrinio Photo Festival


Το Photopolis Agrinio Photo Festival ανακοινώνει τους νικητές του διαγωνισμού Φωτογραφίας με θέμα «Keep Distance», ο οποίος διήρκεσε από τις 1 Μαρτίου μέχρι τις 30 Απριλίου 2021....

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 167 φωτογράφοι απ όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού οι 15 καλύτερες φωτογραφίες θα εκτυπωθούν και θα εκτεθούν στην έκθεση του Photopolis Agrinio Photo Festival.

Από αυτές οι τρεις καλύτερες θα λάβουν τα δώρα τα οποία αναφέρονται στην σελίδα του φεστιβάλ, για τα οποία ευχαριστούμε τις Εκδόσεις ΤΟΠΟΣ και την iFocus Gallery .

Την κριτική επιτροπή, αποτελούσαν οι: Ελένη Μουζακίτη, Κωνστανίνος Πίττας, Πάνος Χαραλαμπίδης και Μαίρη Χαιρετάκη (Πάνος – Μαίρη), Φωτεινή Παπαχατζή, Πολυδεύκης Ασωνίτης και Λεωνίδας Φραγκούλης.

Οι νικητές φωτογράφοι:

1ο βραβείο: Νεμπεγλεριώτης Βασίλειος

2ο βραβείο: Κορνάρου Υπατία

3ο βραβείο: Παπαδάκος Δημήτρης

Μαζί με τις τρεις βραβευμένες φωτογραφίες θα αναρτηθούν στην έκθεση του Φωτογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου Photopolis και οι 12 επιλεγμένες φωτογραφίες του διαγωνισμού που ανήκουν στους:

Τσάτσου Νικολέττα, Κατσάκο Ανδρέα, Ψυχογυιού Δήμητρα, Μαυράκη Γιάννη, Δήμα Δημήτρη, Αυγερόπουλο Κωνσταντίνο, Μήτρακα Νίκο, Χαλάτση Ιωάννα, Καραλή Ευάγγελο, Τηλκερίδου Ρίτα, Λάγιο Βασίλη, Δεληγιάννη Χάρη.

Ολες οι φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ:


Η ημερομηνία διεξαγωγής των κεντρικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ 2021 θα ανακοινωθούν σύντομα.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Πέμπτη 3 Ιουνίου ξεκινούν οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις με την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Αρχαία Θέατρα Αιτωλοακαρνανίας στην δίνη του χρόνου», ενώ την Παρασκευή 4 Ιουνίου διοργανώνεται ανοιχτή συζήτηση με τίτλο» «Πώς οι αρχαιότητες επιδρούν στην τέχνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο