Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Δήμαρχος Ξηρομέρου: Λύνουμε δομικά και οριστικά το πρόβλημα της ύδρευσης του Αστακού.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Δημάρχου Ξηρομέρου.


Υποβολή πρότασης από τον Δήμο Ξηρομέρου στην πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών ΑΤ1 Υποδομές Ύδρευσης, ύψους 6.050.000 €....

Ολοκληρώθηκε η μελέτη και οι διαδικασίες για μια πρόταση που με την υλοποίησή της λύνει οριστικά το πρόβλημα ύδρευσης στην έδρα του Δήμου. Απαντά συνολικά τόσο στην αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου και παρεμβάσεις στο εσωτερικό δίκτυο, όσο και στα αντλητικά συγκροτήματα της έδρας και προμήθεια σύγχρονου συστήματος τηλεμετρίας.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την σκληρή δουλειά και την συνεργασία τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου Ξηρομέρου, που νυχθημερόν εργάζονται με πάθος, τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΙΠ Μεσολογγίου και Ξηρομέρου και τέλος τους μελετητές του εν λόγω έργου.


Δεσμευτήκαμε να λύσουμε τα προβλήματα δομικά και αυτό κάνουμε...


mytikaspress

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον μας δουλεύεις!!! Όταν ξυπνήσεις - γιατί εμείς έχουμε ξυπνήσει - θα έχει λήξει η θητεία σου. Ευτυχώς!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΝΟ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΕΡΟΥ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΠΟΣΑ ΠΛΗΝΤΗΡΙΑ ΧΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ,ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δήμος Ξηρομέρου δεν είναι μόνον ο Αστακός. Υπάρχουν και χωριά που λένε το νερό νεράκι κι άλλα που δεν έχουν να πλυθούν. Γιαυτά τι θα κάνετε; Θα υποσχεθητε ξανά ότι σε 6 μήνες θα λύσετε το πρόβλημα του νερού; της καθαριότητας και των ανύπαρκτων οδικών δικτύων ;

Ανώνυμος είπε...

δηλδ ο γαλουνησ και ο σταικοσ δέν σε 'κοροϊδέβουν' ?
ηνε καλιτεροι ;

Ανώνυμος είπε...

10 48 πανομ πονασ?αυτα ειναι εργα

Ανώνυμος είπε...

10 48 μαλλον δεν μπορεισ να ανεχτεισ την τεραστια ηττα σου .εισαι παρελθον ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ειναι το παρον και το μελλον .

Ανώνυμος είπε...

Γατάκια, έτσι και λύσει το χρόνιο πρόβλημα που λέγεται ύδρευση μη μπείτε καν στη διαδικασία να δηλώσετε υποψηφιότητα στις εκλογές, θα αποτυχετε παταγωδώς!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλε μου 10:48. Τα προβλήματα τις αντιπολίτευσης μας ειναο γνωστά. Κοίτα να αλλάξεις πλευρό στον υπνο που σε έχουν βάλει κάποιοι και μετά γράψε σχόλιο. Μέχρι τότε καλύτερα να αρχίσεις να δουλεύεις γιατί βλέπω να σε κόβει η πεινα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ.ΑΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Στο αγραμπελο δεν έχει νερό από τα Ακαρνανικά όρη (ΣΥΞ) μήπως το γνωρίζει ς γιατί

Ανώνυμος είπε...

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι το νερό της περιοχής δεν πίνεται και σεις έχετε φουσκώσει τους λογαριασμούς με υπέρογκο πάγιο;

Ανώνυμος είπε...

καλα κανεις και τποστηριζεις τον τωρινό δημαρχο και γι αυτο τσ βκεπεις ολα ιδανικά.
μην ξεχνας ομως ορι και ο κ Σταικος ειναι γιατρος και οοκυ εμοειρις στην αυτοδιοικηση και η εκλογη θα ντερπμυ : Γιάννης -Σταικος
να εισαι ρεαλιστης.

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό κάνει έργα για να λύσει τα προβλήματα που όλοι οι προηγούμενοι δεν λύσανε

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς που χρωστάνε και το παίζουν και ιστορία τι θα τους κάνεις....γιατί τους φυλάς και δεν τους στέλνεις στην εφορία....????

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε λιγότερα λόγια και πιο σεμνά. Μόνο με τις προτάσεις δεν λύνονται τα προβλήματα. Οπωσδήποτε είναι απαραίτητες, αλλά χρειάζονται ακόμα και αποδοχή τους, ένταξη των έργων σε προγράμματα και χρηματοδότηση. Αν πάντως πιστεύεις πως τα προβλήματα λύνονται μόνο με τις προτάσεις, τότε καλά θα κάνεις να μη παινεύεσαι για τα έργα που πρόκειται να εκτελεστούν (ή εκτελούνται) τώρα γιατί τις προτάσεις γι αυτά τις είχε κάνει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΌ ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ? ΘΑ ΠΊΝΟΥΜΕ ΚΟΠΡΙΆ ΓΙΑΤΑ ΒΡΕΘΉΚΑΝΕ ΚΟΠΡΑΝΟΔΗ ΒΑΚΤΉΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΌ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΆΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. ΦΤΙΆΞΕ ΚΆΝΑ ΔΡΌΜΟ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΌ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΌ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ . ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ .ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ