Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Έγκριση δύο μελετών 387.373,57 € και αποδοχή όρων συμμετοχής, για υποβολή πρoτάσεων χρηματοδότησης του Δήμου Ξηρομέρου από το «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».


Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, έγινε αποδοχή της συμμετοχής και των αντίστοιχων δύο μελετών, για υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης προϋπολογισμού 313.227,24 €, για το υποέργο με τίτλο: «Συντήρηση και αναβάθμιση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων του Δήμου Ξηρομέρου»...
Διαβάστε περισσότερα »
και για υποβολή πρότασης χρηματοδότησης προϋπολογισμού 74.146,33 € για το υποέργο με τίτλο: «Παρεμβάσεις διασφάλισης πρόσβασης ΑμεΑ στο χώρο παραλιών κολύμβησης, στο Δήμο Ξηρομέρου».

Οι δύο υποβολές προτάσεων για τα συγκεκριμένα δύο υποέργα, αφορούν την πρόσκληση AT10 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός», με τίτλο «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑμΕΑ» του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ [Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΔΕ ΥΠΕΣ)].

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο