Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ


Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας στην Αγία Βαρβάρα που περιλαμβάνει ανακατασκευή της οδού Αγ. Βαρβάρας έως τον κυκλικό κόμβο.....

Οι παρεμβάσεις προβλέπουν ανακατασκευή των πεζοδρομίων σε όλο το μήκος της οδού Αγ. Βαρβάρας και όλα τα πεζοδρόμια των οδών περιμετρικά της πλατείας.

Στα πεζοδρόμια θα τοποθετηθεί πλήρες δίκτυο ηλεκτροφωτισμού με φώτα led σύγχρονης τεχνολογίας και μειωμένης κατανάλωσης ρεύματος. Ακόμη προβλέπεται η κατασκευή ράμπας τόσο για AMEA όσο και για παιδικά καροτσάκια και άλλα τροχοφόρα αμαξίδια.

Η ανάπλαση της πλατείας στην Αγία Βαρβάρα εντάσσεται στο έργο «Διαμόρφωση Κοινόχρηστων Χώρων Σχεδίου Πόλης» 2.800.000,00 Ευρώ από το Ε.Π. "Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020 για την υλοποίηση της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης.

Την πορεία των έργων παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου : «Αλλάζει η φυσιογνωμία της περιοχή με τις παρεμβάσεις που υλοποιούμε. Αναβαθμίζεται αισθητικά με την κατασκευή συντριβανιών και τη προσθήκη πράσινου αλλά και λειτουργικά με τις παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια και τον ηλεκτροφωτισμό. Με το συγκεκριμένο έργο αναδεικνύουμε υποβαθμισμένα σημεία του Αγρινίου και τα αποδίδουμε στους συμπολίτες μας ως χώρους αναψυχής».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο