Σάββατο 29 Μαΐου 2021

ΔΗΛΩΣΗ Δ. ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


Μεσολόγγι 29/5/2021
ΔΗΛΩΣΗ
Πληροφορήθηκα με έκπληξη ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία απομάκρυνσης του Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ.Πάνου Παπαδόπουλου, από του Υπουργείο Υγείας.....

Ως Δ/ντης της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, η οποία “σηκώνει” εδώ και 1,5 χρόνο το μεγαλύτερο βάρος αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19, ΔΗΛΩΝΩ ότι η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια με τον κ. Παπαδόπουλο, ως Διοικητή του Νοσοκομείου, υπήρξε άψογη και αποτελεσματική, που είχε ως συνέπεια να αναβαθμιστούν σε μεγάλο βαθμό οι παρεχόμενες ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας, πράγμα ιδιαίτερα αξιοζήλευτο για ένα Νοσοκομείο της κλίμακας του Μεσολογγίου.

Θεωρώ ότι σε κάθε περίπτωση – ειδικότερα τώρα εν μέσω έξαρσης της πανδημίας και λειτουργίας στο Νοσοκομείο μας ενός πρότυπου Εμβολιαστικού Κέντρου, με θεαματικά αποτελέσματα – δεν υπάρχει κανένας λόγος απομάκρυνσης του κ. Παπαδόπουλου από τη θέση ευθύνης που κατέχει, διότι αυτό θα έχει απρόβλεπτες παρενέργειες.

Καρατζογιάννης Δημήτριος

Δ/ντης Παθολογικής Κλινικής

Νοσοκομείου Μεσολογγίου

«ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

8 σχόλια:

  1. Δημήτρης Μπακογιωργος29 Μαΐου 2021 στις 12:45 μ.μ.

    Με έκπληξη διαβάζω ότι δρομολογείται αντικατάσταση του Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, κ. Πάνου Παπαδόπουλου. Δε γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους το Υπουργείο Υγείας πιθανα θα έκανε κάτι τέτοιο.Ξερω όμως και "από πρώτο χέρι"για την εργατικότητα του ανδρός και τη μεθοδικότητα με την οποία λειτουργεί από τις θέσεις ευθύνης που κατά καιρούς υπηρέτησε.Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι είναι απ τους ελάχιστους που η σημερινή κυβέρνηση διατήρησε στη θέση του, παρ όλο που η πολιτική τοποθέτηση του είναι γνωστή.Απ αυτή τη θέση αναβάθμισε τη λειτουργικότητα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου,κάτι που ομολογείται απ όλους, και θα είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια να σταματήσει εδώ. Ελπίζω οι φήμες να παραμείνουν τέτοιες, για το καλό του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο συγκεκριμένος κύριος (και πολλοί άλλοι, όλων των παρατάξεων) όσο ασπάζονται λογικές "Ο Σύριζα πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία", σε συνδυασμό με τη μικροπολιτική αντιμετώπιση διαφόρων εξαιρέσεων και ασήμαντων λαθών του συστήματος (έλαβα μήνυμα αλλά δεν είχα κάνει τεστ κλπ), αυτά θα λούζεται. Οπότε ας αφήσουμε τις εκπλήξεις και ας έρθει ο επόμενος. Χαιρετισμούς στην Μπέτυ. Η κοινωνία άλλαξε και ορισμένοι (μεταξύ των οποίων και ο κύριος Παπαδόπουλος) ονειρεύονται ακόμα καθεστώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα χαχαχαχα πολύ εύστοχο φίλε. Ετσι είναι. Γι αυτό δεν γίνεται να γίνουμε κράτος. Επειδή τα λέμε όπως μας συμφέρει κάθε φορά.

      Διαγραφή
  3. Όλοι έχουν ένα κύκλο, μια χαρά πέρασε τόσα χρόνια, με τό καλό ο επόμενος ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα δεν είναι προσωπικό,αλλά καθαρά πολιτικό. Σε όλους τους Οργανισμούς,οι Διοικητές,όταν χάνει τις εκλογές το κόμμα που τους διόρισε ,την επομένη παρετούνται γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να υλοποιήσουν μια πολιτική την οποία και δεν πρεσβεύουν ,αλλά δεν είναι και ηθικό. Αν όμως οι διοικητές Οργανισμών δεν ήταν διορισμένοι, αλλά αιρετοί, με χρονικό ορίζοντα π χ μία 5 ετία , τότε, δικαιολογημένα θα ήταν και κατανοητός αυτός ο θόρυβος !!! Εδώ δεν συμβιβάζεται μέλος και π.υποψηφιος νομάρχης και υπ.βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να είναι και Διοικητής της κυβέρνησης της Ν.Δ; Όσο για τα διοικητικά προσόντα του νυν διοικητή, τούτα δεν αμφισβητούνται , αλλά ενδέχεται να υπάρχουν και ισάξιοί του αλλά και καλύτεροι του. Η κυβέρνηση με νωπή τη λαϊκή εντολή έχει συνταγματικό δικαίωμα να διορίζει διοικητές σε Οργανισμούς όποιους κρίνει και σίγουρα Μέλη της Ν.Δ. Και γιαυτό όπως και για άλλα πράγματα κρίνεται από τον λαό. Προσωπικά εγώ, ως μέλος του ΣΥΝ θα είχα παρετηθεί την επομένη που έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Γ.ΜΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ.Γ. Μέμο πολύ οπισθοδρομική η αποψή σου για μια προοδευτική κοινωνία.

      Διαγραφή
  5. Ο κ. Παπαδόπουλος, όφειλε να είχε παραιτηθεί με την αλλαγή της Κυβέρνησης που τον διόρισε. Ήταν λάθος του που συνέχισε. Λάθος όμως είναι και της Κυβέρνησης που αντικαθιστά τώρα έναν πράγματι επιτυχημένο Διοικητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενα τεραστιο Μπραβο για το αναμφησβητιτο εργο που αφηνει πισω του ο φιλος κ πατριωτης Π. Παπαδοπουλος.Θοδ Γκουρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο