Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Λευκάδα: Αιτωλοακαρνάνες βρήκαν «παραθυράκι» και εμβολιάστηκαν στο νησί με το μονοδοσικό


Από την Τρίτη 18 Μαΐου ξεκίνησε σε 19 νησιά η χορήγηση του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson
Στα νησιά ο εμβολιασμός θα γίνει στο μεγαλύτερο μέρος από το συγκεκριμένο εμβόλιο, για όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών....

Έτσι, μπορούν να εμβολιαστούν οι κάτοικοι, οι διαμένοντες και οι εποχικοί εργαζόμενοι των νησιών. Μεταξύ των νησιών αυτών βρίσκεται και η Λευκάδα που αποτελεί ένα από ένα νησί όπου η πρόσβαση είναι και από στεριά. Έτσι, αρκετοί που απολαμβάνουν τις διακοπές τους, μεταξύ αυτών και Αιτωλοακαρνάνες κάτω των 30, εκμεταλλεύονται το «παραθυράκι» προκειμένου να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους.

Βέβαια, στη Λευκάδα η ζήτηση για εμβολιασμό είναι μεγάλη σύμφωνα με τα στοιχεία καθώς τα διαθέσιμα ραντεβού είναι σε πληρότητα που αγγίζει το 95%.

agriniopress

2 σχόλια:


  1. Covid-19: Νέα έκρηξη κρουσμάτων και θανάτων με... τους μισούς διαγνωστικούς ελέγχους! - Πού πάμε; ο κοσμος αρνιέται να εμβολιαστεί με mRNA . σε κατασταση emergancy situation και αυτοι κοιτανε μονο τα εμβόλια που τους επιτασει το ευρωπαικο συστημα . σιγουρα θα εχουν τους λογους τους . αλλα σε μια πανδημια οπως την αποκαλεσαν πριν καν αρχισει,(ελ΄πιζω να το θυμιάστε ) καλο θα ηταν να δωσει αυτη
    η κυβερνηση που εχουμε, δυνατοτητρα σε ολα τα εμβολια παγκοσμια και στο sputnikv φυσικα . αλλα ισως εχουν τους λογους τους ... εευρωπαϊκά πάντα ..εμεις ακολουθουμε ευρωπαικες οδηγιες τιποτα παραπανω .η γερμανικές οπως θελετε πεστε το .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την αλλαγή του Τ.Κ στα προσωπικά στοιχεία μπορείς να επιλέξεις και αλλη περιοχή για εμβολιασμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο