Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Ενημέρωση για εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού σε εργαζόμενους του Δήμου Αμφιλοχίας.

 

     Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι δύο εργαζόμενοι των διοικητικών υπηρεσιών έχουν βρεθεί θετικοί στη νόσο COVID-19 ενώ άλλοι δύο εργαζόμενοι έχουν έρθει σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου. Όλοι οι νοσούντες παρουσιάζουν ελαφρά συμπτώματα και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, χωρίς να έχει χρειαστεί να νοσηλευτούν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άτομα που μετακινούνται προς εργασία στην Αμφιλοχία από άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.
Ακολουθώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση κρούσματος κορονοϊού, ο Δήμος Αμφιλοχία θα προχωρήσει άμεσα σήμερα το απόγευμα σε απολύμανση όλων των χώρων του Δημαρχείου, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί Covid test στο προσωπικό ασφαλείας που θα παραμείνει στο Δήμο.
Με γνώμονα την προφύλαξή της δημόσιας υγείας, το Δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό για το κοινό έως και την Τετάρτη 12 Μαίου 2021. Οι δημότες μπορούν να εξυπηρετούνται κανονικά για τις υποθέσεις τους είτε τηλεφωνικά, κάνοντας χρήση των αριθμών που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimosamfilochias.g,r είτε μέσω του μενού των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών που βρίσκεται στην παραπάνω σελίδα.
Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας εύχεται περαστικά στους εργαζόμενους που έχουν νοσήσει και συνιστά σε όλους, προσωπικό του Δήμου και δημότες, να τηρούν τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό και να μην εφησυχάζουν αλλά να παραμένουν σε επιφυλακή έως ότου ακολουθήσουν διαφορετικές συστάσεις από τους ειδικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο