Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πρωτοφανή πράγματα!! -Τα Κούλουμα έγιναν στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας παρά την απαγόρευση! -Το λόγο έχει η συντεταγμένη πολιτεία! -Δημοτικοί Σύμβουλοι υψώστε το ανάστημα σας. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πρωτοφανή πράγματα!! -Τα Κούλουμα έγιναν στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας παρά την απαγόρευση! -Το λόγο  έχει η συντεταγμένη πολιτεία! -Δημοτικοί Σύμβουλοι υψώστε το ανάστημα σας. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

ΔΗΜΟΣ  ΑΚΤΙΟΥ  ΒΟΝΙΤΣΑΣ 
-Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας από τη σύσταση του μέχρι σήμερα. 

Γράφει ο  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός

13-04-2020
Αγαπητοί Αναγνώστες 
      Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας είναι ένα Ν.Π.Δ.Δ. Διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος του ΔΣ είναι ο κ. Παντελής Αποστολάκης, Αντιπρόεδρος  ο κ. Ξενοφώντας Καούρας και μέλη η κα Βέμη – Καρέλου Αθηνά, ο κ. Τζεφριός Λεωνίδας, ο κ. Ζαχαράκης Μιχαήλ, ο κ. Μυλωνίδης Ευθύμιος  και ο κ. Τσιλιγιάννης Γεώργιος. Από το νόμο για κάθε τακτικό μέλος του ΔΣ έχει ορισθεί και ένα αναπληρωματικό μέλος. 
           Το Κέντρο   Μέριμνας έχει δικό του προϋπολογισμό, ο οποίος για το οικονομικό  έτος 2020 είναι 1.158.053 ευρώ. (από τη διαύγεια με  ΑΔΑ, ΩΣΟΙΟΛΧΖ -707).............



        Μία από τις αρμοδιότητες του είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων. Στο σημερινό άρθρο θα ασχοληθούμε με τις αποκριάτικες και τις εκδηλώσεις της Καθαρής Δευτέρας στο Δήμο μας  το έτος 2020. 

 Τη Δευτέρα 24-02-2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:10 συνήρθε σε συνεδρίαση το ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας.  
Ερώτηση 1:  Γιατί στην ιστοσελίδα του Κέντρου Μέριμνας δεν αναρτάται ανακοίνωση σχετικά με τις συνεδριάσεις του ΔΣ  - ημερομηνία, ώρα- θέματα  ημερησίας διάταξης-  πέντε ημέρες νωρίτερα;  Τα μέλη του ΔΣ έχουν το λόγο να το επιβάλλουν. 
         Το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν: Δέσμευση ποσού για διοργάνωση αποκριάτικων εκδηλώσεων Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας. 
Στη διαύγεια ΑΔΑ, 9ΟΛΦΟΛΧΖ-ΓΣΦ.

Το ΔΣ αποφάσισε με πλειοψηφία:  
-για τις Αποκριάτικες ΔΕ Μεδεώνος το ποσό των 4.000 ευρώ 
-για τις Αποκριάτικες ΔΕ Παλαίρου το ποσό των 7.000 ευρώ 
-για τις Αποκριάτικες ΔΕ Ανακτορίου το ποσό των 19.00 000 ευρώ 
ΣΥΝΟΛΟ  30.000 ευρώ......

Υπέρ ψήφισαν ο κ. Αποστολάκης, ο κ. Καούρας, η κα Βέμη- Καρέλου. 
Κατά  ψήφισε ο κ Ζαχαράκης  Μιχαήλ. 
Παρών με επιφύλαξη  στις δαπάνες ψήφισε ο κ. Βαρβάτος Νικόλαος, (ο οποίος είναι αναπληρωματικό μέλος του κ. μυλωνίδη που απουσίαζε).
Απουσίαζαν ο κ. Τζεφριός Λεωνίδας ΚΑΙ Ο κ. Τσιλιγιάννης Γεώργιος.

        Κατά τη συνήθη τακτική του Δήμου οι δαπάνες αυτές έγιναν με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων. 
      Για να γίνει μία δαπάνη με απευθείας ανάθεση χρειάζονται να υπάρχει δέσμευση πίστωσης, πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προμήθεια, απευθείας ανάθεση από το Πρόεδρο στη χαμηλότερη προσφορά. Να σημειώσω ότι πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστο τρείς προσφορές.  

     Την Πέμπτη 27-02-2020 με αριθ πρωτ 405 έχουμε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση ειδών μιας χρήσης για τη ΔΕ  Ανακτορίου. (ένα τυχαίο  παράδειγμα από  τα πολλά).
Παρακαλώ δείτε:  Η υποβολή  της οικονομικής προσφοράς ήταν έως 03-03-2020 και ώρα 13:00 ημέρα Τρίτη. Την 01η -03-2020 είχαμε  την Κυριακή των Αποκριών, τη 2α -03-2020  είχαμε Καθαρή Δευτέρα. Πρωτοφανή πράγματα, Αληθινά όμως.....        

         Την Παρασκευή 28-02-2020
με αριθ πρωτ 402 έχουμε την απόφαση με αριθ 4/2020 του Προέδρου του Κέντρου Μέριμνας  με Θέμα "Απευθείας ανάθεση προμηθειών – υπηρεσιών για, διοργάνωση εκδηλώσεων τοπικών διαμερισμάτων".


          Για τη ΔΕ  Ανακτορίου έχουμε 17 αναθέσεις, για τη ΔΕ Παλαίρου έχουμε 9 αναθέσεις και για τη Δημοτική Ενότητας Μεδεώνος έχουμε 7 αναθέσεις. ΣΥΝΟΛΟ 33 αναθέσεις. Οι προμηθευτές είναι λιγότεροι γιατί μερικοί ήταν προμηθευτές σε πάνω από μία ΔΕ. Τυχαία;  Όχι βέβαια;

Στη συνέχεια θα δείτε το λόγο: Σήμερα θα παρουσιάσουμε τα αριθμητικά χαρακτηριστικά. Προσεχώς θα παρουσιάσουμε και άλλα χαρακτηριστικά. Ο αναγνώστης μπορεί να τα δει στη διαύγεια με ΑΔΑ 9ΛΘΘΟΛΧΖ- ΨΨΙ.

          Στις 09-03- 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:10 συνεδρίασε το ΔΣ ΤΟΥ Κέντρου Μέριμνας. Το θέμα 1 της ημερησίας διατάξεως ήταν 1η τακτοποιητική αναμόρφωση του  προϋπολογισμού οικ. έτους 2020. Ανάμεσα στα άλλα έχουμε στη κατά πλειοψηφία απόφαση του ΔΣ.    
       Ανάμεσα στα άλλα της απόφασης που αφορά το θέμα έχουμε:
         Μειώνουμε τον Κ.Α εξόδων 15-6474.001 (αποκριάτικες εκδηλώσεις ΔΕ Ανακτορίου κατά 4.829, 93 ευρώ οπότε το συνολικό ποσό του Κ.Α 15-6474001 ΓΊΝΕΤΑΙ 14.170, 07 ΕΥΡΏ. (στη διαύγεια με ΑΔΑ ΩΛΑΤΟΛΧΖ-ΧΓ2 ).

Υπέρ της απόφασης ψήφισαν ο κ. Αποστολάκης, ο κ. Καούρας, η κα Πανταζή (αναπληρωματικό μέλος της κ Βέμη- Καρέλου) και ο κ. Τζεφριός.
Κατά ψήφισε ο κ. Ζαχαράκης Μιχαήλ.
Παρών ψήφισε ο κ. Μυλωνίδης. 
Απουσίαζε ο κ. Τσιλιγιάννης.

Δείτε τις δαπάνες που έχουν πληρωθεί μέχρι τώρα ανά Δημοτική Ενότητα:
ΔΕ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ:
ΣΥΝΟΛΟ 6.716,84 ΕΥΡΩ

ΔΕ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

ΣΥΝΟΛΟ 2.147,77 ΕΥΡΩ

ΔΕ ΜΕΔΕΩΝΟΣ 

ΣΥΝΟΛΟ 1.639,17 ΕΥΡΩ

     -Το σύνολο που εισέπραξαν μέχρι στιγμής  οι προμηθευτές 10.503,85  ευρώ.
   -Ένας προμηθευτής εισέπραξε 3.023 ευρώ δηλαδή ποσοστό 28,8 τοις εκατό.
 -Ένας δεύτερος προμηθευτής εισέπραξε 1695,76 ευρώ δηλαδή ποσοστό  16,1 τοις εκατό. 
-Οι δύο αυτοί προμηθευτές εισέπραξαν 4.718,76 ευρώ δηλαδή ποσοστό 44,9 τοις εκατό.
-Όλοι οι άλλοι προμηθευτές  εισέπραξαν ποσοστό 55,1 τοις εκατό.

Αγαπητοί Αναγνώστες
Τονίζω για πολλοστή φορά κάνω πολιτική κριτική με στοιχεία στη Δημοτικής Αρχή. 
Με τους εργολάβους, προμηθευτές, εταιρείες δεν έχω απολύτως τίποτε. Για εμένα όποιος δουλεύει, προσφέρει υπηρεσίες, πουλά τα εμπορεύματα του πρέπει να ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.  

Δεν θα κάνω  κανένα άλλο σχόλιο.  
ΤΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.   

Ο ΑΓΩΝΑΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......  


31 σχόλια:

  1. Αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kάνανε καρναβάλι στα παιδιά και στους γέρους. Ντροπή σας και παραιτηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αντιδήμαρχος και προμηθευτής του Δήμου , με το Πρόεδρο της Ζαβέρδας, το Πρόεδρο της Πογωνιάς έκαναν κούλουμα στον Αη Γιάννη στη Πογωνιά. Δύο τουλάχιστον αιρετοί ήταν παρόντες στο Γρηγοράκη στη Βόνιτσα.









    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Ξέρεις πως δώσανε κυρ-
    άλλοι τα νιάτα τους και τη ζωή
    να γίνει τ’ όνειρο φέτα ψωμί
    να φας και ‘ συ κυρ-;

    Κι εσύ τι έδωσες κυρ-;
    Πες μας τι έκανες σ’ αυτή τη γη;
    Πες μας τι άφησες κληρονομιά
    που να εμπνέει τη νέα γενιά;

    απόσπασμα από τραγούδι του Πάνου Τζαβέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαραμπινάτη υπερκοστολόγηση είναι το συγκεκριμένο χεπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστα μου !
    αυτούς δέν τους κολλάει τίποτα, ούτε κορονοίός ούτε τίποτα.
    έχουν "νοοτροπία αγέλης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δάσκαλε που την βρήκες αυτή την πρόσκληση ενδιαφέροντος . Ψάχνω να την βρω στο σάιτ του παιδικού και δεν την βρίσκω . Σε αντίθεση βλέπω προσκλήσεις για τις αποκριες από 24 έως 27/2. https://www.kekomekada.org/wp-content/uploads/doc01819320200312103415_029-1.pdf
    Αυτή που πήρα και εγώ ως έμπορος της Βόνιτσας δηλαδή και έδωσα προσφορα . Τι προσπαθείς να κανείς δηλαδή να κατηγορήσεις πάλι και να συκοφάντησεις με παραπλανητικές πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ .ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κώστα όταν έχει κάποιος κάποια παρανομία την στέλνει στον εισαγγελεα και αυτος επεμβαίνει . Δεν την στέλνει πρωτα στα μεσα ενημερωσης. Για αλλη μια φορα προσπαθώντας να εκτονώσεις την βαλβίδα αποσυμπίεσης της καθημερινότητας σου , πιθανως μας γεμίζεις με ψευτιές και ανακρίβειες . Σε μαθαμε και πλέον σε κάναμε ανέκδοτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΣΑΡΑΚΩΣΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΙΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΑ Κ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ.
    ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10:49 ΤΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΡΕ ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΡΡΕΤΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΙΣΑΙ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΖΩΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργο μπορεί λόγω συγγένειας να είναι δύσκολο να αντικαταστήσεις το Παντελή αλλά αυτή είναι η σωστή απόφαση που πρέπει να πάρεις. Διαφορετικά ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μερικοί παρατρεχάμενοι των 20-50 ευρώ γράφετε ανώνυμα. Τόσο σέβεστε τον εαυτόν σας. Δεν βλέπετε τη μπόχα και τη βρωμιά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρώτησα δύο μαγαζιά που πουλάνε αντίστοιχα εμπορεύματα με αυτά του χεπ. Το ένα μου είπε 217 ευρώ και το άλλο 223 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μεγαλε καρυ ξερεις ποσο σε αγαπω και παντα σε ψηφιζω αλλα αυτον τον παντελη πρεπει να τον αλλαξεις απο εκει δωστου μια αλλη θεση .δεν παει αλλο με αυτον γιωργο σκεψου θετικα και οριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προς 1,ο1 μμ
    Ακόμα δεν κατάλαβες τις παρανομίες; Οι οικονομικοί επιθεωρητές και όχι μόνο αυτοί έχουν το λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11.27 ΕΝΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ . ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪ́ΟΥ 2019. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιος να τολμήσει ρε ανώνυμα παπαγαλάκια να αλλάξει τον Παντελή . Από τους λίγους που έκαναν και κάνουν πράγματα. Αυτός που προσφέρει δεν αλλάζει. Κλείνοντας να πω μια φράση που είπε πριν τις δημοτικές εκλογες του Μαΐου 2019 ο Παντελής και έτυχε να ειμαι στην παρέα και να την ακούσω (από τοτε ενώ τον αντιπαθούσα , τον συμπάθησα και του έδωσα μια ψήφο από την οικογένεια μου) . .......Όσο με χτυπάνε και με συκοφαντούν τόσο θα ανεβαίνω και όσο bullying και αν προσπαθούν τα ανώνυμα φερέφωνα , τόσο θα δυναμώνουν εμένα και την οικογένεια μου........απλά respect

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μεγαλε
    μονο μια εκλογικη ηττα μπορει να διασπασει
    την λυκοφιλια καρυ και παντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εντελώς τυχαία τα 3023 ευρώ πήγαν στο βιβλιοπωλείο Ζαρκαδούλα 'Αννα και τα 1695,76 ευρώ για γαζόζες και λεμονοπορτοκαλάδες στο Τραυλό Σωτήριο. 'Ομορφος κόσμος και ηθικά πλασμένος λέει ο ποιητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά αυτό το βιβλιοπωλείο πως λειτουργεί; με τι έσοδα αφού χρόνια τώρα δεν πατάει άνθρωπος μέσα; Μάλλον τα παίρνει όλα μαζί από τον Παντελή.... Παντελής κερνάει Παντελής πίνει!!!

      Διαγραφή
  21. ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΜΑΣΤΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΑΛΑΞΕΤΟΝ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΒΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΡΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΥ.ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΚΑΡΥ 25ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλα αφου ειστε τοσο πορομενει με το παντελη και δεν θελετε το καλο του καρυ θα ερθουν οι εκλογες που θα πανε.με αυτο το μυαλο ο κασολας στις εκλογες δεν θα κερδισει με 200 που κερδισες τις προηγουμενες αλλα με 500 .ας το λαβει αυτο υποψειν ο καρυ γιατι εμεις θελουμε να κερδισει ο καρυ δεν μας ενδιαφερει ο παντελης και ο καθε παντελης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΕΓΑΛΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8:11 ποσοι ειστε 5 κασολαιοι η μασουραιοι? μηπως ειστε μωραιτεοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Mετά την εβδομάδα των παθών και την Ανάσταση του Κυρίου θα αλλάξουν πολλά στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας. Η νομιμότητα, ο σεβασμός του δημοσίου χρήματος θα επιβληθούν με ή χωρίς τη θέληση τους , σε αυτούς που τα ρεζίλεψαν.Βεβαίως θα υποστούν σε πολλά επίπεδα τις συνέπειες τους.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1:26 μάλλον έχεις μπερδέψει τα καταστήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Διαπλοκή ,διαφθορά πέραν κάθε αμφιβολίας. Για αυτό ο γνωστός πλέον αυθεντικός ανταποκριτής με τον συνέταιρο του από το ορεινό Ξηρόμερο την έχουν κάνει τουμπεκί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Tάκη Βίτσα ως Αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών οφείλεις να πάρεις θέση δημόσια. Η αφωνία στην ανομία μεταφράζεται ως συγκάλυψη, ως αδυναμία, ως συμφωνία κάτω από το τραπέζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το δούλεμα των Δημοτών τελείωσε. Ο πέλεκυς της τιμωρίας θα είναι βαρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο