Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Αγρίνιο-πλούσιο στο αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις για επεισόδιο, κλοπή και λαθραία τσιγάρα


 Τρεις συλλήψεις για επεισόδιο, κλοπή και λαθραία τσιγάρα στην περιοχή του Αγρινίου.
 Αναλυτικά, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 77ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ένας  42χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα......

 Ειδικότερα, σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στο φορτηγάκι του 42χρονου βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά 11 κούτες με συνολικά 1,198 αυτοσχέδια λαθραία τσιγάρα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
 Παράλληλα χθες στο Αγρίνιο, αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν στην σύλληψη ενός 20χρονο για κλοπή σκελετού μοτοσικλέτας.
Συγκεκριμένα, ο 20χρονος έπειτα από έλεγχο των αστυνομικών στην πυλωτή της οικίας του βρέθηκε ο σκελετός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Τέλος, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα σε χωριό της Δ.Ε. Στράτου, ένας 50χρονος για επεισόδιο.
 Σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές, ο άνδρας κατηγορείται για εξύβριση, απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Συγκεκριμένα ο 50χρονος, ο οποίος στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως τελούσε  υπό την επήρεια μέθης, επιτέθηκε σε 49χρονο με ξύλο και του προκάλεσε σωματικές βλάβες.
 Στη συνέχεια ο δράστης στην προσπάθεια του να αποχωρήσει χτύπησε με το αυτοκίνητο έτερο σταθμευμένο όχημα.
 Ο 50χρονος θα οδηγηθεί στο Εισαγγελέα Πρωτοδικών.
Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας:
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό, Αντιρρίου Ιωαννίνων, από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχει 1.198 λαθραία τσιγάρα.
 Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος, με τη χρήση ξύλου, προκάλεσε σωματικές βλάβες σε έναν 49χρονο και τον εξύβρισε.
 Στη συνέχεια ο δράστης οδηγώντας Δημοσίας Χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο (ταξί) ιδιοκτησίας του, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός, τον οποίο επίσης εξύβρισε και απείλησε.
 Σε τροχονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον δράστη διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το ταξί υπό την επήρεια μέθης.
agriniopress.

1 σχόλιο:

  1. Η αστυνομια του αγρινιου εχει περασει η αληθεια ειναι σε αλλο επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο