Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Πάγωσαν τα έργα ανακαίνισης της εκκλησίας στις ΦΥΤΕΙΕΣ - [ΦΩΤΟ]

ΑΠΟ: www.fities.gr

                  Τα έργα ανακαίνισης του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στις Φυτείες που έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό τώρα έχουν πλέον σταματήσει για δυο λόγους. Πρώτα από όλα λόγο Κορονοϊού αλλα και δεύτερη και μεγαλύτερη αιτια είναι τα οικονομικά.
              Το εξωτερικό μέρος είναι σχεδόν 100% τελειωμένο αλλα στο εσωτερικό όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες απομένουν να γίνουν πολλά ακόμη.....



         Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, "το έργο της ανακαίνισης του Ιερού Ναού θα είχε τελειώσει τώρα αλλά μας πρόλαβε ο κορονοιος και μας πήγε 3 μήνες πίσω σίγουρα. Τώρα σε χρήματα είμαστε άπατα γιατί έκλεισαν οι ναοί. Θα χρειαστούν περίππου 20000 €."

Δείτε πολλές φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικο μέρος της εκκλησίας...





























8 σχόλια:

  1. Θα χρειαστουν 20000 ευρω..κ εφοσον δεν ειχανε λεφτα γιατι ξεκινησαν να κανουν τετοια ανακαινιση?απο ποιον θα μαζευαν 20000 ευρω?και ο κορονοιος να μην ηταν δε θα προχωρουσαν.ετσι θα ηταν η εκκλησια κ για πασχα.δεν πειραξε ο κορονοιος που στην ουσια αρχισε πριν 20 μερες.αλλα πειραξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουτε του χρονου το πασχα δε θα ναι ετοιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ??? ΜΣΟ ΚΗΦΗ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΕΙΩΤΕΣ ΜΟΥ . ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που πρέπει να γίνει ειναι να βοηθήσουμε στην ολοκλήρωση του έργου και όχι απλά να το κοιτάμε και να το σχολιάζουμε. Δεν είπε κανείς πως ένα τέτοιο έργο είναι εύκολο και φτηνό αλλά ούτε και πως είναι ακατόρθωτο να υλοποιηθεί. Ας ευχόμαστε να ολοκληρωθεί η Εκκλησία, θα μας δώσει πολύ χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός. Όλοι μας να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε την ηρωική προσπάθεια.

      Διαγραφή
  5. 2:14 ένα πράγμα που δεν γνωρίζεις είναι κακό να το σχολιάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διακόσιοι φυτειωτες από 100 ευρώ και η εκκλησία μας είναι ετημη. Αφήστε τις εξυπνάδες και βάλτε τα χέρια στις τσέπες. Πρώτα η Κοινότητα μετά ο συναιτερισμος μετά οι επαγγελματίες και μετά ο Λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο