Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Την Μεγάλη Δευτέρα το φορτηγό του Δήμου θα μαζέψει τα κλαριά στον ΑΣΤΑΚΟ!

Αστακός, 10.4.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Αστακού, ότι την Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου, θα βγεί το φορτηγό του Δήμου για να μαζέψει κομμένα κλαριά και χόρτα.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

18 σχόλια:

  1. Μάζεψε τα σκουπίδια πρώτα που βρωμάει ο τόπος και οι κάδοι δε τους πλησιάζεις και μετά μάζεψε και τις κλαρες,καθαρίστε το Νεκροταφείο σε Αστακό και Πρόδρομο.α και που είσαι ο Πανταζής σας έκανε δώρο ένα οικόπεδο να το κάνετε νεκροταφείο αξιοποιήστε το επιτέλους έτοιμο σας το παρέδωσε ο Γαλουνης μη βγάλετε άλλο κακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι θα πληρώσουν για το φαγοπότι του νεκροταφείου.
      Που βρωμάει ρε βρωμιάρη; Εκτός απο εσένα.

      Διαγραφή
    2. ξέχασες να πείς ότι εκτός απο αυτά που είπες
      ότι παρέδωσσν και το ταμείο αηδια νό.

      Διαγραφή
  2. Κ που θα τα πάει? Μπορούμε να έχουμε μια υπεύθυνη ενημέρωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ μένω στο χοβολιο κοντά στη λούμπα μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν θα περάσει από εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη Δευτέρα .
    Μεγάλη Είδηση ,ότι ο Δήμος Ξηρομερου θα μαζεύει τα κλαριά .
    Η είδηση έπρεπε να είναι ότι κάθε Δευτέρα και όχι μόνο την Μεγάλη Δευτέρα ότι ο Δήμος θα μαζεύει κλαριά και ογκώδη αντικείμενα .
    Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κύριο Τριανταφυλλάκη και την πολύ μικρή πλέον παρεούλα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2:01 πολύ μικρή η παρέα του .περίπου 8/λ στα 10 άτομα ειναι μαζί του . Που είστε πουθενάδες; Που ειναι οι μαγκιές σας που κάνατε προεκλογικα. Ο άλλος έλεγε θα πάρει 5% ο Τριανταφυλλάκης και ο απλός ότι θα βγει απο τη πρώτη Κυριακή με 57% και ακόμα γελάει ο κόσμος .γελιοι ειστε δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ; Εκεί σας κατέταξε ο κόσμος .

      Διαγραφή
  5. θελω να πω στον 6.47 η υποθεση επεκταση νεκροταφείου βρίσκετε στα γραφεια του εισαγγελεα γιατι ο γαλουνης δεν εβγαλε ουτε μια αδεια κατασκευης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάλι καλά που το θυμηθήκατε!!!Έχει βρωμίσει ο Αστακός,πρέπει πρώτα να ανεβαίνουν φωτογραφίες στα μπλόγκς για να αποφασίσετε να καθαρίσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ 07:28 λες βλακείες για το νέο νεκροταφείο Αστακού γιατί άδειες υπάρχουν και όλα έγιναν νομότυπα στο 100% αλλά και να μην είχαν γίνει θα έπρεπε να κάνεις τουμπεκί γιατί πρόκειται για ψυχές που δε βλάπτουν κανένα.
    Τώρα για εισαγγελέα και όλα αυτά που κατηγορείτε να παρουσιάσετε πραγματικά στοιχεία να μάθει ο κόσμος και όχι ψέματα και συκοφαντίες όπως κάνατε προεκλογικά και καθ όλη τη θητεία Γαλουνη αλλά τίποτα όλο ψέματα είστε στο κόσμο συκοφαντία και παραμύθια έτσι και κερδίσατε τις εκλογές αλλά στο τέλος θα δείτε ο εισαγγελέας θα έρθει για εσάς.Για το Νεκροταφείο Αστακού αφήστε το θα το τελειώσει το Δυνατό Ξηρόμερο πάλι σύντομα που θα ξανάρθει στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12:48 μην προσπαθεις αλλο να μας πεισεις αλλο για το νεκροταφείο...δεν υπαρχει ουτε καν φακελος με ενα έγγραφο...υπαρχουν μονο δικαστηκες αποφασεις πληρωμεις προφορικων αναθεσεων κατασκευης (1 απο τα αφαντα) τοιχιου που ψαχνουν και δεν το βρισκουν....μην μας λες βλακιες ημαρτον αντε τραβα παραπερα υπαρχουν φακελοι στην εισαγγελεια και στους επιθεωριτες με πολλα εργα φαντασματα ....σκαστε πια με τα ψεματα...

      Διαγραφή
    2. To dynath xiroumero me 18% pou pas karamhtro m?

      Διαγραφή
    3. Ρε βλακα 11:57 ασε τώρα τις εξυπνάδες και τις πονηριές και τραβάτε να φτιάξετε το Νεκροταφείο που είναι επείγον δώρο στο χωριό το έκανε ο άνθρωπος και ένα δεν είναι νόμιμο είναι υποχρέωση σας να το κάνετε νόμιμο εσείς που τα κάνετε όλα νόμιμα όπως τα οχήματα από Ιταλία άιντε όρνιο.....

      Διαγραφή
  8. 1248 κοίτα να αλλάξεις πλευρό μην πιαστείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε εσύ εκεί τώρα να απολαύσεις τα παχιά ψέματα που σου ταξανε για διορισμούς και όταν ξυπνήσεις από πείνα τα λέμε χαζέ.

      Διαγραφή
  9. ;12:48 ΠΑΡΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάρε τίποτα άλλο αγκαλιά και μετά ξυπνά.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο