Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Δύο συλλήψεις σε Βόνιτσα και Αμφιλοχία

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν χθες οι Αστυνομικές Αρχές, χθες Μεγάλη Τρίτη στις περιοχές της Βόνιτσας και της Αμφιλοχίας αντίστοιχα.
Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ακτίου/Βόνιτσας συνελήφθη στην πόλη της Βόνιτσας ένας 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος και φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε με μεταλλικό εργαλείο στο κεφάλι έναν 24χρονο. Ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών με κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ακόμη, νωρίς το απόγευμα συνελήφθη από τις Αρχές ένας άνδρας ηλικίας 51 ετών, καθώς σκύλος ιδιοκτησίας του, στην περιοχή του Αμπελακίου, φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε 38χρονο. Ο άνδρας κατηγορείται για παράβαση λοιπών ποινικών διατάξεων και ειδικών νόμων.
 https://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

  1. Στο Ξηρόμερο γιατί δεν κανατε καμια?μονο αυτα εμφανίζετε όλη σε καραντίνα κ ολα σχεδόν τ καφε ανοιχτά στα χωριά.ντροπή.εχουμε ανθρώπους αρρώστους.δεν μπορεί ο υπουργός να λέει ολη σρο σπιτια κ άλλοι να εχουν πλατες μερικών κ ολες της μερες της κατάντιας να ασχολούνται με κατι παράνομα λογω μη τήρηση της τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στηλετε απω Αγρίνιο αστυνομία χωρίς περιπολικό κ να μην ξέρει κανεις Προϊ η απογευμα σε χωριά του Ξηρομέρου να δείτε τη κανουν τα τμήματα εκει.ντροπή.η μένουμε σπιτι η οχι.οχι άλλοι μεσα κ η φιλι εξω.Αλλιός να αναφερθώ ποιο ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο