Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Παράπονα για τα ΧΟΡΤΑ στο Νεκροταφείο ΒΟΝΙΤΣΑΣ - [ΦΩΤΟ]


                Την ενόχλησή του για την κατάσταση που επικρατεί στο νεκροταφείο της Βόνιτσας, εξαιτίας των ακούρευτων, όπως υποστηρίζει χορταριών, εκφράζει αναγνώστης της σελίδας, ζητώντας την άμεση επέμβαση των υπεύθυνων. 
Στο κείμενό του αναφέρει:

        "Περιμένοντας τους Αθηναίους. Κάθε Πάσχα οι Αθηναίοι κατέβαιναν στην γενέτειρα τους. Άναβαν και ένα κερί στους δικούς τους. Το νεκροταφείο 20 ημέρες γρηγορότερα ο δήμος άρχιζε να το καθαρίζει για να το βρούνε καθαρό οι Αθηναίοι. Έρχονταν οι Αθηναίοι καθαρίζονταν το νεκροταφείο και η Βόνιτσα. 
          Φέτος εν μέσω κρίσης κορωνοϊού και αφού δεν έρχονται οι Αθηναίοι, κοιτάτε κατάντια....."..
               
          Η βλάστηση έχει γίνει πυκνή και τα χόρτα έχουν μεγαλώσει τόσο, που οι άνθρωποι της περιοχής που θέλουν να επισκεφτούν τον τόπο που έχουν θάψει τους δικούς τους ανθρώπους δυσκολεύονται......







8 σχόλια:

  1. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΣΑΣ..ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΜΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ.ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΞΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΟΟΟΟΛΟΟΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ..!!!ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΕ!!ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ!!!ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ!!!ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φέρτε τους Αθηναίους. Να ακούσει ο δημαρχακος καμμία καλή κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι εσείς,που σας φταίνε οι Αθηναίοι,μη ξεχάσετε να τους πείτε πόσο σας ενοχλεί η παρουσία τους την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω ο κουτσομούρας δε σταματά όλη μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μελέτησα το άρθρο αλλά και τα σχόλια. Παρατηρώ κάποιον που έχει πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα κατά το προσφιλές άθλημα της πολιτικής ηγεσίας του Δήμου.
    Αγαπητέ σχολιαστή. Είναι ηλίου πιο εμφανές ότι το άρθρο θέτει ζήτημα όχι για τους Αθηναίους αλλά για τα θεαθήναι προς τους Αθηναίους από την μεριά του Δήμου.
    Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι άνθρωπος καλος και εκλεγμένος. Πήγαινε σήμερα στο νεκροταφείο να δεις τα χάλια και να σε κράξουν. Ασφαλώς μέχρι την μεγάλη Πέμπτη και ενώπιον της κατακραυγής διαθέτετε χρόνο να εξιλασθείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ηταν εκλογες θα μας θέλατε εμάς τους Αθηναίους αλλα τωρα τι να μας κάνετε ο κορονοιος έπρεπε να ήταν φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν επειδή είστε χαμένα και όπως το πάτε θα σφαχτείτε μεταξύ σας, ο αρθρογράφος θέλει να θίξει την δημοτική αρχή και όχι τους Αθηναίους. Λέει με απλά λόγια ότι αφού δεν θα έρθουν οι Αθηναίοι, άφησαν τα χόρτα και δεν τα κόψανε. Απλά ερμηνεύτηκε αλλιώς από κάποιους και εσείς απλά μείνατε στα σχόλια χωρίς προφανέστατα να διαβάσετε το άρθρο.
    Καλό Πάσχα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί δεν πήγε ο παπάς με μερικούς εθελοντές να τα κόψει ?
    Σιγά μην πάει ο δήμος να τα κόψει , εδώ δεν πάνε εκεί που πρέπει και δεν κάνει αυτό που πρέπει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο