Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Πρόθεση πρόσληψης δύο εργαζομένων στον Δήμο Ξηρομέρου με δίμηνη σύμβαση.


Ο Δήμος Ξηρομέρου, κάνοντας χρήση του πνεύματος και του γράμματος της Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος A’): «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του», προχώρησε τον τελευταίο μήνα σε προσλήψεις με δίμηνη ή τετράμηνη σύμβαση.....

Στόχος αυτών των εποχικών προσλήψεων στην σημερινή δύσκολη συγκυρία του Covid 19, η ενίσχυση σε κρίσιμους τομείς, όπως η καθαριότητα (εργάτες καθαριότητας, οδηγοί και χειριστές μηχανημάτων), η ύδρευση (υδραυλικοί), ο ηλεκτροφωτισμός (ηλεκτρολόγος) και η Κοινωνική Πρόνοια (οδηγοί και νοσηλευτές/τριες για το Βοήθεια στο Σπίτι).
Προς ενίσχυση του τομέα της εν γένει καθημερινότητας και της καθαριότητας λοιπόν, προτίθεται να προσλάβει με δίμηνη σύμβαση δύο εργαζόμενους, έναν χειριστή για το όχημα jcb και έναν εργάτη καθαριότητας.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
mytikaspress.

5 σχόλια:

  1. Θέλετε να μας πείτε οτι για τις ημέρες του κορονοιου χρειάζεται ηλεκτρολόγο και υδραυλικό ενώ τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου όχι;να δεχτούμε τους εργάτες καθαριότητας αλλά μη μας κοροϊδεύετε προσπαθώντας να εξοφλήσετε προεκλογικά ρουσφέτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2·44 είσαι ο ηλίθιος του μήνα .

      Διαγραφή
    2. Εναν χειριστη για jcb ζηταει κ εναν εργατη καθαριοτητας...η μαλλον δε ζηταει..γραψε λαθος.τους εχει βρει ηδη

      Διαγραφή
    3. Πονατε γσλουνακια ειστε πολυ ρεταλια σας σιχαθηκε ολοκληρο 75% και εχετε το θρασος να κανετε και κριτικη που επρεπε να τρυπωθειτε σαν τα ποντικια.

      Διαγραφή
  2. ΤΡΟΓΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΜΗΝΟ ΗΡΘΕ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο