Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Έκκληση των γονιών για το αγγελούδι από τον Αστακό (βίντεο).


ΒΙΝΤΕΟ.........

         Οι γονείς του Ηλία - Στυλιανού που πάσχει από την ίδια ασθένεια με τον Παναγιώτη - Ραφαήλ, απευθύνουν έκκληση για την άμεση ανταπόκριση της Πολιτείας.....


           Συμπατριώτες μας Ξηρομερίτες, άνθρωποι που ζουν στην τοπική μας μικρή κοινωνία, ο πατέρας του αγγελουδιού εργάζεται στο ΚΔΑΠ Κανδήλας.
        Είναι υποχρέωση μας όλοι μας να βοηθήσουμε, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας, αλλά κυρίως είναι ηθική υποχρέωση της Πολιτείας να πράξει το καθήκον της.


mytikaspress

16 σχόλια:

  1. Τριανταφυλακη ξεκινα τον αγωνα να βοηθηθει το παιδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας εύχομαι.. Τις άγιες αυτές μέρες.. Μέσα από την καρδιά μου.. Να δώσει ο θεος.. Να ακουστεί η φωνή σας.. Κ να κινηθούν οι αρμόδιοι.. Να βοηθήσουν ώστε ο μικρός Ηλίας να γίνει καλά.. Γιατί πραγματικά μπορεί.. Όλοι μαζί λοιπόν.. Οι συμπολίτες πρέπει να φωνάξουμε για να βοηθήσουμε... Γιατί είναι μια ψυχούλα.. Ένα παιδάκι.. Κ όλοι έχουμε παιδιά... Κ καταλαβαίνουμε.. Φωνάξτε λοιπόν όλοι μαζί για τον μικρό Ηλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραψτε τραπεζα ιβαν να βαλει ο καθενας οτι μπορει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γραψτε τραπεζα και ιβαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.. Αυτές τις άγιες μέρες.. Να δώσει ο θεος.. Κ ο μικρός Ηλίας να γίνει σύντομα καλά. Γι αυτό λοιπόν θα πρέπει όλοι μαζί να ενωθούμε κ να φωνάξουμε για να ακουστεί η φωνή περισσότερο κ να πάει στα αυτιά κ τις καρδιές των αρμοδίων.. Όλοι έχουμε παιδιά κ ξέρουμε πως είναι. Φωνάξτε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά πάτε κ σε πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια. Να ακουστειτε παντού. Μόνο έτσι ίσως πιεστουν οι από πάνω. Σας εύχομαι ολόψυχα να πάνε ολα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι έχουν τα δικά τους προβλήματα στις οικογένειες τους.. Κ το καταλαβαίνω... Όμως δώστε όλοι σημασία στο παιδάκι αυτό κ στους γονείς που τρέμει η καρδιά τους.. Υπάρχει λόγος... Κ ο λόγος αυτός είναι μια ψυχούλα.. Που περιμένει όλους εμάς να βοηθήσουμε για να μπορεί να πάρει μια ανάσα ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ εσείς... Οι μεγάλοι... Με τις γνωριμίες κ τις άκρες που έχετε... Βοηθήστε τον μικρούλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να πάτε στον Παπαδάκη κ την ζηνα.. Βγάλτε ακόμα πιο έξω για να ακούσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΠΙΖΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;ΠΟΥΘΕΝΑ; ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΡΕΧΕΙ; ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμαρχος τρέχει για εσάς πριν από εσάς αλλά ούτε στον ύπνο σας τόσα χρόνια!!!

      Διαγραφή
  11. Ολοι ειμαστε διπλα σας θα τρεξουμε με νυχια και με δοντια θα παλεψουμε για το παιδι,γιατι ειναι παιδι μας...και θα τα καταφερουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Θεός να βοηθησει αυτο το παιδ.Και μεγαλη υπομονη να δινει στους γονεις. Και εσεις Ιουδαιοι αφηστε τα σχολια για το τι κανει ο δημαρχος και κοιταξτε τι κανει ο καθενας μας,ο καθενας ατομικα.Μεγαλη Παρασκευη σημερα.Ας κανουμε ολοι την αυτοκριτικη μας και μην σταυρωνουμε αλλους παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γράψτε τράπεζα αριθμό θα πάνε όλα καλά κολοπιλλαλα πασχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασ αφήσουμε τα λόγια.. Μαζέψτε λεφτά. Χρειάζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟΣ Ο 4.26 Μ.Μ. ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΖΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο