Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Αγρίνιο: Αρκετοί πιστοί και σήμερα στην Αγία Τριάδα

          Κινητοποίηση το πρωί της Αστυνομίας, καθώς κόσμος είχε συγκεντρωθεί στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας.
      Αγνοώντας τις προειδοποιήσεις αρκετοί πιστοί και σήμερα Κυριακή βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο της Αγίας Τριάδας στο Αγρίνιο, τηρώντας τις αποστάσεις.
       Στο σημείο έφτασαν και οι αστυνομικές αρχές κάνοντας έκκληση στους πολίτες να γυρίσουν στα σπίτια τους....



         Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πολίτες ακόμη και μετά το τέλος της λειτουργίας δεν απομακρύνθηκαν και οι αστυνομικοί παρέμειναν μπροστά από την ενορία.
      Στην συνέχεια με την αποχώρηση μερικών ανδρών της αστυνομίας, αρκετός κόσμος που περίμενε μπήκε τελικά στην ενορία.


14 σχόλια:

  1. Σε άρθρο του στη Wall Street, που δημοσιεύει η Daily Mail, ο πρώην Αμερικανός πολιτικός και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χένρι Κίσινγκερ, προβλέπει δύσκολες στιγμές για την παγκόσμια οικονομία αλλά και μιλάει για ένα νέο παγκόσμιο όραμα..... με λιγα λογια παγκόσμια κυβέρνηση .2 ειναι τα πολύτιμα για τον άνθρωπο .. η υγειά του , και η ελευθερία του .. σκεφτείτε λίγο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε όλους αυτούς τους πάραβατες να κόψουν 150αρια.
    Τερμα δεν καταλαβαίνουν αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τους στελνουν στο νοσοκομειο του Ριου να παρουν μια γευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα φαινόμενα αυτά των θρησκόληπτων είναι απαράδεκτα και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Δυστυχώς γίνονται με την ανοχή της Κυβέρνησης, που μετράει τα ψηφαλάκια των ηλιθίων. Κατά τα λοιπά ο κ. Χαρδαλιάς εμφανίζεται αμείλικτος στους μεμονωμένους παραβάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί είναι χριστιανοί κατά δήλωση. Και με τις πράξεις τους αντίχριστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόστιμο σε όλους και εγκλεισμός σε ψυχιατρείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Αγρινίου τελέστηκε νόμιμα καθώς είχε την τηλεοπτική κάλυψη του καναλιού. Και φυσικά μέχρι το τέλος δηλαδή το "Δι ευχών" τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών. Πέρα για πέρα νόμιμα τα πράγματα. Μετά την Λειτουργία επιτρέπεται να ανοίξουν οι πόρτες για ατομική προσευχή και αυτό έγινε και σήμερα. Ο παπάς την ώρα που λειτουργούσε δεν ήταν ποτέ δυνατόν να βγει έξω και να πάει μέχρι κάτω στο περίπτερο για να διώχνει τον κόσμο!!! Και ειδικά όσους είχαν νόμιμο λόγο εξόδου. Η Θεία Κοινωνία ΔΕΝ απαγορεύεται πουθενά. Σε κανένα νόμο. Αυτό που έκανε ένας τραμπουκος αστυνομικος ήταν απαράδεκτο γιατί εισήλθε μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας και εξυβριζε τον ιερέα με τον χειρότερο τρόπο....Κόντεψε να απλώσει τα βρωμερα χέρια του στον ιερέα που κρατούσε Άγιο Ποτήριο. Η υπέρβαση και κυρίως η ασέβεια σε όλο το μεγαλείο της στην Αγία Τριάδα.!!!Πρέπει άμεσα να παρέμβει η Μητρόπολη και τα αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.... να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αυτού του αστυνομικού.......μόνο και μόνο γιαυτη την απαράδεκτη και άνανδρη επίθεση προς το Άγιο Ποτήριο δηλαδή προς τον ίδιο τον Χριστό!! Και η Θεία Κοινωνία όπως λέει και η δογματική ορθόδοξη διδασκαλία ΔΕΝ μεταδίδει ποτέ ασθένειες. Και όποιος έχει τετοιο φόβο είναι εκτός εκκλησίας και πολέμιος αυτής. Οι Εκκλησίες ΔΕΝ έκλεισαν για να μην μεταδίδεται ατομικά - σε όποιον επιθυμεί--η Θεία Κοινωνία αλλά για να μην δημιουργείται συνωστισμός την ώρα των Ακολουθιών. Και ας σταματήσει επιτέλους αυτή η λυσσαλέα πολεμική απέναντι στην Θεία Κοινωνία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3:09..... Είσαι το λιγότερο επικίνδυνος με τις απόψεις που έχεις.... Να πας να κοινωνήσεις τότε αφού πρώτα κοινωνησει κάποιος που νοσεί από τον ιό....

      Διαγραφή
  8. Επειδή στις τράπεζες έχει μεγάλες και πολύωρες ουρές κάθε μέρα για το χρήμα όλα εντάξει; Για να πάρουν σώμα και αίμα Χριστού οι πιστοί τηρώντας αποστάσεις μεταξύ τους που είναι το πρόβλημα; Η μετάληψη ΔΕΝ μπορεί να μεταφέρει ασθένειες. Έχει αποδειχθεί 2000 χρόνια τώρα. Ψάξτε και βρείτε τις αποδείξεις στα νοσοκομεία με τους ιερείς που μεταλαμβάνουν όλους και καταλύουν οι ίδιοι μετά. Δεν έπρεπε να ζει κανείς ιερέας με τη λογική των απίστων στο Μυστήριο. Ίσα-ίσα που έτσι πρέπει να γίνεται στους ναούς τις Κυριακές. Ουρά για μετάληψη μετά το τέλος της Λειτουργίας που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών. Και μάλιστα στην αιτιολογία μετακίνησης το σωστό είναι πως ο λόγος εξόδου είναι για να πάρει (δωρεάν πνευματική) τροφή ο πιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και τα προηγούμενα χρόνια ξέρετε πόσοι πέθανε από γριπη? Από καρκίνο? Από καρδιακές παθήσεις? Γιατί άραγε δεν τα έδειχναν και τα δείχνουν τώρα? μη μου πείτε ότι ο καρκίνος φύτρωσε ξαφνικά από κάπου και δεν μας ράντισαν. Μόνο το Τσερνομπιλ έφτανε. Άντε μη συνεχίσω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή στις τράπεζες έχει μεγάλες και πολύωρες ουρές κάθε μέρα για το χρήμα όλα εντάξει; Για να πάρουν σώμα και αίμα Χριστού οι πιστοί τηρώντας αποστάσεις μεταξύ τους που είναι το πρόβλημα; Η μετάληψη ΔΕΝ μπορεί να μεταφέρει ασθένειες. Έχει αποδειχθεί 2000 χρόνια τώρα. Ψάξτε και βρείτε τις αποδείξεις στα νοσοκομεία με τους ιερείς που μεταλαμβάνουν όλους και καταλύουν οι ίδιοι μετά. Δεν έπρεπε να ζει κανείς ιερέας με τη λογική των απίστων στο Μυστήριο. Ίσα-ίσα που έτσι πρέπει να γίνεται στους ναούς τις Κυριακές. Ουρά για μετάληψη μετά το τέλος της Λειτουργίας που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών. Και μάλιστα στην αιτιολογία μετακίνησης το σωστό είναι πως ο λόγος εξόδου είναι για να πάρει (δωρεάν πνευματική) τροφή ο πιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός πρωτόγνωρου περιστατικού. Στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου, αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας εισήλθε ή μάλλον μπουκαρε και επιτέθηκε στον ιερέα την στιγμή που κρατούσε στα χέρια του το Άγιο Ποτήριο και μετέδιδε το Σώμα και το Αίμα του Χριστού σε κάποιον πιστό. Την πιο ιερή στιγμή που είναι η μετάδοση του ίδιου του Χριστού στον άνθρωπο, αυτή την στιγμή επέλεξε ο συγκεκριμένος αστυνομικός να ορμήσει στον ιερέα και με φωνές να τον διατάζει στο όνομα του νόμου να σταματήσει να κοινωνα τον κόσμο. Αυτός ο αστυνομικός δεν είναι βαπτισμένος Χριστιανός Ορθόδοξος; Δεν γνωρίζει ΠΟΙΟΣ βρίσκεται εκείνη τη στιγμή μέσα στο Άγιο Ποτήριο; Δεν άκουσε ποτέ για Χριστό; Δεν μπήκε ποτέ σε ιερό ναό; Δεν παραβρέθηκε ποτέ σε Μυστήριο της Εκκλησίας μας; Τί βλασφημία ένας βαπτισμένος Ορθόδοξος Χριστιανός να ορμάει στο Άγιο Ποτήριο και να διακόπτει την μετάδοση της Θείας Κοινωνίας!!! Αυτά οι Τούρκοι τα έκαναν που με τις πράξεις τους μόλυναν τους ιερούς ναούς μας και έσφαζαν παπάδες και πιστούς. Πέρα από την βλάσφημη και ανεκδιηγητη συμπεριφορά του αστυνομικού, η οποία μας φέρνει στο μυαλό τους δαιμονισμένους στις ευαγγελικές διηγήσεις που έβλεπαν τον Χριστό και με λύσσα έβγαζαν κραυγές, τίθεται και ένα άλλο ερώτημα. Ενώ η τέλεση της Θείας Λειτουργίας έγινε κεκλεισμένων των θυρών με την παρουσία τηλεοπτικού σταθμού, όπως ορίζει η πρόσφατη ΚΥΑ και μετά το τέλος της οι πόρτες του ναού άνοιξαν για να προσευχηθεί οποίος θέλει, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ο συγκεκριμένος αστυνομικός όρμηξε με φωνές να σταματήσει τον παπά να κοινωναει τον κόσμο; Είναι και αυτό παράνομο; ΠΟΥΘΕΝΑ καμία ΚΥΑ δεν απαγορεύει την μετάδοση της Θείας Κοινωνίας. Επιβάλλεται λοιπόν άμεσα ο Μητροπολίτης να κάνει διάβημα στην Αστυνομία και στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ώστε να φέρουν σε τάξη αυτόν τον "αστυνομικό"...... Επίσης, όσοι βρίσκονταν εκεί την στιγμή εκείνη ήταν σε απόσταση ο ένας από τον άλλο, που προβλέπει ο νόμος και όλοι σίγουρα θα είχαν χαρτί για μετακίνηση. Μήπως νόμιζε ο αστυνόμος ότι θα κολλήσουμε από το Άγιο Ποτήριο; Τί βλασφημία και τί ντροπή ενώπιον του Τριαδικού Θεού! Αν έχει και την παραμικρή αμφιβολία τότε πνευματικά είναι ένα πτώμα. Αυτός σε λίγες μέρες δεν θα κάνει Πάσχα; Δεν θα πει Χριστός Ανέστη; Ο Αρχηγός της Ζωής δεν μεταδίδει μικρόβια και θάνατο αλλά άφεση αμαρτιών και ζωή αιώνια αστυνομε!!! Τέλος κάτι άλλο που μας ανησυχεί είναι η παράνοια που έχει προκαλέσει όλη αυτή η τρομολαγνεια και τρομοκρατία των ημερών μας. Η Πολιτεία καλά και ορθά παίρνει μέτρα προστασίας των πολιτών για τον κορονα'ι'ο αλλά οι πολίτες και κάποιοι κρατικοί λειτουργοί αρχίζουμε αν βλέπουμε τους άλλους ως εχθρούς μας. Οι συνάνθρωποι μας τείνουν να γίνουν η κόλαση μας. Και το χειρότερο προσπαθούν να πείσουν ότι η Θεία Κοινωνία μεταφέρει μικρόβια. Στο όνομα της κοινής ωφέλειας θα έχουμε διωγμό της Θείας Ευχαριστίας και της μετάδοσης του Σώματος και Αίματος του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού; Να ετοιμαστούμε για νέους διωγμούς; Αιδώς Αργείοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναρωτιέμαι σέ τί διαφέρετε εσείς οί παραπάνω υποστηρικτές αυτών τών πρακτικών από τούς ταλιμπάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο συγκεκριμένος τραμπούκος αστυνομικός που δεν μπήκε καν στον κόπο να διαβάσει την ΚΥΑ που υποτίθεται ότι εφαρμόζει, να αποταχθεί από το σώμα ΧΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο