Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Γενναιότητα από τον γιατρό στο Αιτωλικό - Ανακοίνωσε ο ίδιος δημόσια την ασθένεια του

   
         Πριν προκληθεί οποιαδήποτε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία κι ενώ ήδη από το πρωί υπήρξε ακατάσχετη φημολογία σχετικά με το κρούσμα του κορωνοϊού στην περιοχή του Αιτωλικού, ο ίδιος ο ιατρός που έχει νοσήσει έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
             Με δημόσια ανάρτηση του στο facebook, έκανε γνωστο ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και γι αυτόν τον λόγο θα βρίσκεται τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του σε καραντίνα για τις επόμενες δυο εβδομάδες.......



           Από κάτω υπάρχουν δεκάδες ευχές για ταχεία ανάρρωση, ενώ να σημειωθεί πως σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ιχνηλατησης των στενών επαφών του ιατρού, που κατοικεί στο Αιτωλικό και διατηρεί ιατρείο σε όμορη περιοχή. 

26 σχόλια:

  1. έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ?? ποσοι αλλοι μπορει να κολησαν ομως ?με το να ανεβασεις ενα ποστ και να παραδεχτεις δημοσιως το αυτονόητο , μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την έκανε τη (¡¡¡¡¡¡¡,)ο doctor) το νουσας τωρα στις φαβελες παιδιά μακαρι ναπανε ολλα καλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρα να βαλουν σε καραντίνα το Αιτωλικό.αυτους που τον επισκέφτηκαν να γίνει ιχνηλατηση.Έτσι πρέπει να γίνει.Τώρα Κύριε τσιοδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανένας έλεγχος σε κανένα από τα διόδια από την αστυνομία . Στα 100 αυτοκίνητα θα σταματήσουν το ένα. Καφέ πίνουν στα περιπολικά κ ελέγχουν με τα μάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπλοκο στο Αιτωλικό.εχει κ πολους Ρομά.σε καραντίνα όλη απω σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μπουν σε καραντίνα οπως κ αλου μην
    γίνει εξάπλωση λογω που υπάρχουν κ ρομα εκεί.προσεξε Κύριε δήμαρχε του Μεσολογγίου τον Κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανωνυμε 2:00 μμ . οταν αρχισε η ολη κατασταση με τον κορονοιο αντι να θωρακισουν την ελλαδα να κλεισουν απο τοτε τα συνορα και να συνεχισει να αναπτύσσεται η οικονομια , αυτοι τοτε ελεγαν οτι ειναι σιγουρο οτι ο ιος θα ερθει στην χωρα . δηλαδη τοτε που η χωρα ηταν καθαρη δεν επεβαλαν ουτε καν κλησιμο συνορων κατι που εκανε η κορεα αμεσα και σωθηκε . ποια ηταν η τακτικη τους λοιπον να ερθει και εδω ο κορονοιος και μετα να μας κλεισουν στα καβουκια μας ? υπαρχουν πολλες σκοτισμένες γωνιες παγκοσμιως στο θεμα κορονοιου και φυσικα δεν μπορει να απαντησει κανεις . 2 πραγματα συμβαινουν η ζουν ολοι μεσα στην αγνοια περι ιου και αυτοσχεδιαζουν , η γνωριζουν πολλα περισσοτερα απ οτι οι πολιτες καθε κρατους και απλα δεν μιλανε . φυσικα εχουμε νοημοσηνη και καταλαβαινουμε οτι για να πει ο Π.Ο.Υ τελη γεναρη οτι δεν ειναι κολητικος ο ιος απο ανθρωπο σε ανθρωπο αυτο ιδικα και αν με βαζει σε πολλές σκεψεις . ποια ειναι η δουλεια του παγκοσμιου οργανισμου αν δεν γνωριζει τι συμβαινει .. και αφου δεν γνωριζει γιατι δεν το βουλωνει και να μην παρει τοσους χιλλιαδες στον ταφο ?? εδω κατι συμβαινει θα το μαθουμε σιγα σιγα τι επροκειτο να συμβει μετα του περιφημου αυτου ιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι να ναι όπως να ναι.. προφανώς ούτε καν έχεις διαβάσει το λέει ο ΠΟΥ....

      Διαγραφή
    2. 5.22 πόσο συμφωνώ με οσα είπες!

      Διαγραφή
    3. Παγκοσμιος οικονομικος πολεμος κ παγκοσμιος μαζικος εμβολιασμος.αυτα ειναι το αποτελεσμα.ολο αυτο το θεμα γινεται για το εμβολιο.θα ειναι υποχρεωτικο να εμβολιαστει κ ο τελευταιος πανω στη γη.θα σου πει θα πρεπει να εμβολιαστειτε ολοι.οι παντες.

      Διαγραφή
  8. Ποιος. Γιατρος ειναι γιατι δε λεει το ονομα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολλά ακούγονται όμως.οπως και ότι παίζει να τα πήρε χοντρα ώστε να τα πει αυτά, παιδί της ΝΔ λένε.
    Γιατί ιχνηλατιση στο Αιτωλικό και στις επαφές δεν έγινε. Ξαφνικά ασυμπτωματικος έτυχε κι έκανε το τεστ στο Ρίο? Και γιατί όχι στο Μεσολόγγι? Πολλά ακούγονται και πιο πολύ για τρομοκρατία. Έχετε το νου σας στα fake

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι ο μόνος που το νομίζεις αυτό.!!!

      Διαγραφή
    2. Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.

      Διαγραφή
    3. Γιατί μόνο οι Νεοδημοκρατες κολλάνε; Έλεος έγινε και η κουτση Μαρία συνωμοσιολογος...

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  10. Στα χωριά γιρνανε με τα μηχανάκια.δεν τα σταματανε.πανε οπου θελουν κ ποιος ξέρει που.κανενας έλεγχος πουθενα.που η αστυνομία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφηστε το Αιτωλικό κ κοιτάξετε το Ξηρόμερο που δεν κλείνει τίποτα.το κρατος ξεχωρίζει?????ντροπή.καλημερα.ας κανουν ενα ελέγχω σε μαγαζια.αν αυτή το εχουν κ το μεταδοσουν?στο αγρινιο σιμερα???.το κρατος που ειναι?αλου βλέπει κ αλου οχι???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξερολες,ξερολες,ξερολες...οταν θα πατε να εμβολιαστειτε να ρωτησετε αν εχει και για τη βλακεια να κανετε μια και καλη,μην πηγαινοερχεστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3:29 ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 8:29Εσυ μην το κανεις δε θα σε πιασει...απο 3:29.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε μερικους δε λειπουν μασκες..λειπουν κουκουλες κατοδοτη.πανε τα τηλεφωνα στην ασττνομια κ τα σχολια στα μπλογκ συννεφο..στο ταδε χωριο κυκλοφορουν εξω.του γειτονα ηρθε το σοι.καντε ελεγχους εκει..και παρε τηλεφωνα στην αστυνομια.πο πο πο τελικα δεν ειναι καμαρι μου να φοβασαι τον κορονοιο..τους ανθρωπους ειναι να φοβασαι.να σε φυλαει ο θεος λεει απο κακο γειτονα.που να γινοταν και τιποτ αλλο.θα πηγαινε η καταδοση γονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευττχως μερικοι απο δω μεσα δε γινατε πρωθυπουργοι η αστυνομικοι.τι να κλασει ο αστυνομος σαινης μπροστα σας.εδω μιλαμε για εξυπναδα τωρα οχι μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10:43 ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ .ΕΣΥ ΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12:36Δεν καταλαβα τι εννοεις,να μην γραφω μαλακιες για να τις γραφουν οι πιο εξυπνοι απο μενα;απο τι φαινεται ξερεις απο ξυλα,μαλλον εισαι ντακος...απο 10:43.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο