Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Συναγερμός: Ακόμη τρία θετικά κρούσματα - επαφές του γιατρού στο Αιτωλικό

              Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της Αιτωλοακαρνανίας, μετά τα αποτελέσματα των τεσσάρων δειγματοληψιών που έγιναν χθες και που αποτελούν επαφές του 48χρονου γιατρού από το Αιτωλικό.
             Πρόκειται για μια ηλικιωμένη με την ανίψια της και δυο ακόμη γυναίκες που απασχολούνταν ως καθαρίστριες στο ιατρείο και την οικία του......


       Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη επίσης νόσησε από τον ιο, αλλά βρίσκεται σε “αποδρομή” της νόσου, ενώ θετικές είναι τόσο η ανιψιά της, όσο και οι δυο γυναίκες, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από το Νεοχώρι, το χωριό καταγωγής του γιατρού.
            Ο 48χρονος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και υποστηρίζεται με οξυγόνο, δεν έχει όμως διασωληνωθεί.



13 σχόλια:

  1. Περαστικά του ανθρώπου
    Εννοείται ότι Νεοχώρι Αιτωλικό, Κατοχη είναι φουλ κορονοϊό . Ο γιατρός αυτός είχε πολυ πελατεία απο τις περιοχές αυτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω γεμίζουμε κρούσματα κ το Ξηρόμερο τα εχει ολα ανοιχτά.τη κανει το κράτος?γιατί πανε μεμονωμένα σε καταστιματα?να κλείσουν όλα.να μην έχουμε πρόβλημα κ εδω.εχουμε μεγαλους ανθρώπους.να τελειώνει αυτο το παιχνιδάκι.αναλαβετε της ευθύνες σας.εσείς που διοικείται.η ευθύνες ειναι δικές σας.κ οχι μεμονωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεμίζουμε κρούσματα.χαμος.ο κοσμος εξω απο μαγαζιά κ η αστυνομία δεν κάνει τίποτα μονο περνάνε.αυτο ειναι το κρατος.αλη στο σπιτι κ αλη να εχουν πλατες να αλωνίζουν.???????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είχαμε και έχουμε καλούς δημάρχους στο ξηρόμερο
      Που τα εχουν καλά με ολους και με όλα τα μαγαζιά
      και δέν χαλανε δηλαδή σε κανένα μαγαζί καρδιά
      και όλα θα πάνε κατ ευχήν και καλά.
      Υγεια να εχουμε.

      Διαγραφή
    2. Ξέχασες να πεις για τα μαγαζιά που έχουν κλειστά τα φώτα μόνο με την τηλεόραση Ανοιχτή και η πελάτες κάθονται κανονικά φίλε μου μην γράφεις τα μισά

      Διαγραφή
  4. Μπεεεεεεεε.Αφου επιασε το πειραμα τν 1η φορα με το να μας σπειρουν τον πανικο κ να μας κλεισουν στα σπιτια μας τν 2η θα μας κανουν 10 φορες χειροτερα πραγματα κ το κακο ειναι οτι δν αργει αυτη η 2η φορα.Οποιος καταλαβε καταλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ στο 9:14 πιστεύεις οτι αυτα ειναι ψέματα;μήπως εσυ έχεις IQ προβάτου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δείτε τι θα γίνεται σε 15 μέρες. Ας ελπίσουμε σύμμαχο τον καλό καιρό.
    Η Παναγία να μας προστατεύει!!!! Εννοείται ότι το κακό πολλαπλασιάζεται με ταχείς ρυθμούς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να βάλει κ λίγο ταξί η αστυνομία.τα εχη αφήσει ολα στην τείχη τους.θα έχουμε προέλαση απο ότι μένετε.ας μαζευτούν γεια λιγες μερες,κ ας μην πιέζουμε κρυφτούλι με τους μαγαζάτορες.Πρέπει η τήρηση να γίνει απο ολους.εχουμε γονείς μεγάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τη να σου (μας) κάνουν 9:14; Πιστεύεις ότι αυτά γίνονται για να μας παρακολουθούν; Τη να παρακολουθήσουν από εμάς; Έτσι και αλλιώς αυτοφακελωθηκαμε μόνοι μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.και στο θέμα του Κορωναίου οικονομικός είναι ο πόλεμος πάντα έτσι είναι πάντα για το χρήμα γίνονται όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. xiromeronews μην καλύπτεις και εσυ την αστυνομία.Οσες φορές στείλαμε σχόλειο δεν το ανεβασες.Γιατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12:29.εγω Θέλω η αστυνομία να κάνει σωστά τι δουλειά τής.σε ολα τα χωρία του Ξηρομέρου.οχι άλλοι φιλι κ γνωστή κ άλλοι κλείστε.η μενουμε Σπίτι βγαίνουμε.έχουμε ανθρώπους ευάλωτους.αφου η αστυνομία δεν κάνει αυτο που απρεπή.ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγγνώμη να κάνω μια ερώτηση? Ο τίτλος λέει για τρία ακόμη κρούσματα και πιο κάτω μας αναφέρουν μια ηλικιωμένη με την ανήψια της και δύο γυναίκες καθαρίστριες, σύνολο τέσσερις γυναίκες. Θα τρελλαθουμε τελείως η δεν ξέρω να διαβάζω? Αλήθεια η γιαγιά από την οποία κόλλησε ο γιατρός τι απέγινε? Γιατί ουδείς λόγος γίνεται για αυτή. Κανονικά δεν έπρεπε να είναι διασωληνωμενη λόγω ηλικίας? Μακάρι βέβαια να είναι καλά, αλλά λένε ότι η μεγάλης ηλικίας άνθρωποι κινδυνεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο