Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός: Άγιο Φως με… ντελίβερι σε όλα τα σπίτια του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Μια διαφορετική νύχτα ανάστασης σχεδιάζει ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης καθώς τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό θα είναι σε πλήρη ισχύ και οι πιστοί δεν θα μπορούν να πάνε στις εκκλησίες.
Έτσι, με τη βοήθεια ενός μεγάλου δικτύου εθελοντών και της Δημοτικής Αστυνομίας, την έγκριση των τοπικών μητροπολιτών και την «ευλογία» των ιερέων, ο Δήμος ετοίμασε σχέδιο προκειμένου το Άγιο Φως να φθάσει την νύχτα της Ανάστασης σε κάθε σπίτι, χωρίς να προκύψει συνωστισμός έξω από τις εκκλησίες.

Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος μέσω του Facebook:
Το Αναστάσιμο Φως στο Σπίτι σας!
Το Μεγάλο Σάββατο με απόλυτο σεβασμό θα μεταφέρω το Αναστάσιμο Φως από το αεροδρόμιο στις εκκλησίες της πόλης μας.
Στην συνεχεία και δίχως να έρθετε στους ναούς, μένοντας σπίτι σας, κλιμάκιο της Διοίκησης του Δήμου μας θα σας μεταφέρει το Άγιο Φως σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι.
Δίχως να βγείτε στους δρόμους με μεγάλη προσοχή θα σας ανάψουμε τα φαναράκια που θα έχετε αφήσει όσοι επιθυμείτε, έξω από τις πόρτες των πολυκατοικιών.
Η ενέργεια μας αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει τον αγώνα που δίνετε όλοι όσοι μένετε μέσα και το Αναστάσιμο Φως να σημάνει την πραγματική ανάσταση στα σπίτια μας και στις ζωές μας.
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.
Για την ώρα όλοι να προμηθευτείτε κλειστού τύπου μεταλλικά Φαναράκια.
Μένετε σπίτι και εμείς σας φέρνουμε το Αναστάσιμο Φως. 

newpost.gr

2 σχόλια:

  1. Τι "ντελιβερι" γρσφετε; Λιγος σεβασμος δεν βλάπτει. Για το Αγιον Φως γράφετε οχι για καμια πιτα γυρο. Γραψτε "κατ'οίκον μεταφορά του Αγιου Φωτος", αλλά μάλλον σας βάζω δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Αγιον Φώς είναι ενέργεια πνευματική
    και ταξιδεύει χωρίς μεταφορικό μέσον
    με την προσευχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο