Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Προχωρούν οι διαδικασίες για την δημοπράτηση του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αστακού Δήμου Ξηρομέρου», Προϋπολογισμού 497.172,71 €.


Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, προχωράνε οι διαδικασίες για την δημοπράτηση του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αστακού Δήμου Ξηρομέρου» προϋπολογισμού 497.172,71 € και συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η μελέτη και καθορίστηκαν οι όροι του διαγωνισμού.....

Επίσης ορίστηκαν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της σχετικής επιτροπής του διαγωνισμού και έχουμε συγκρότηση της, με ευθύνη της να διενεργήσει τον εν λόγω διαγωνισμό.

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το έργο:
1. Για το έργο αυτό, συντάχθηκε η από 21-11-2017 μελέτη από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Μεσολογγίου, Προϋπ/σμού 497.172,71 € με ΦΠΑ και εκδόθηκε από την αρμοδία Υπηρεσία η ισόποση Α-150/28-2-2020 Α.Α.Υ.
2. Το συγκεκριμένο έργο έχει περίπου δύο χρόνια που εντάχθηκε (στις 24.5.2018), με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας στο «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020» του Π.Δ.Ε. (ΣΑ 082/1), στη δράση 4.3.4. «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Υπομέτρου 4.3: «Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας» του μέτρου 4 «Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού», με προϋπολογισμό 497.172,71 €.
3. Στον Προϋπολογισμό του Δήμου Ξηρομέρου έχει εγγραφεί το συγκεκριμένο ποσό το 2018, το 2019 και φυσικά το 2020, αλλά δύο ολόκληρα χρόνια, η διαδικασία δημοπράτησης του δεν είχε ξεκινήσει καν.
4. Η νέα δημοτική αρχή εκίνησε την διαδικασία σύνταξης των σχεδίων των τευχών διακήρυξης του έργου. Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Δυτικής Ελλάδος, διατύπωσε την θετική της γνώμη επί αυτών, με το υπ αρ οικ. 798/20-2-2020 έγγραφο της, για το «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αστακού Δήμου Ξηρομέρου», με κωδικό Ο.Π.Σ.Α.Α. 0006187040, συνολικού Προϋπολογισμού 497.172,71 €.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο και πολύ σύντομα εκτιμάμε ότι θα έχουμε την ηλεκτρονική δημοπράτηση του έργου.
mytikaspress

24 σχόλια:

  1. Πάλι καλά που παραδέχεται οτι και αυτό έργο Γαλουνη είναι.Δήμαρχος Γαλουνης άφησε έργο και τώρα τα καρπώνονται οι τάχα μου νέοι.
    Γιώργος Σταθόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίνος είσαι εσύ ;;; Καημένοι κρυφτείτε

      Διαγραφή
    2. Οι ταχα νέοι σας σκίσανε.σκουψτε τωρα να σας λυπηθουν

      Διαγραφή
    3. Αλήθεια ειναι. Ήταν με γκασμά και έσκαβε .

      Διαγραφή
    4. Ξυπνά γιωργακη

      Τζιμης πανούσης

      Διαγραφή
    5. Μήπως κατασκευάστηκε και η διώρυγα του Παναμά.

      Διαγραφή
  2. Α ΡΕ ΓΑΛΟΥΝΗ, ΕΤΟΙΜΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το κλειδί στο χέρι .ουστ ρε βλήματα

      Διαγραφή
    2. Γελοιοτητες γιατί δεν το κανε αυτός . Δεν προλαβαινε γιατί έτρωγε καθαρισμούς φρεατίων

      Διαγραφή
    3. Ναι μωρε, ολα ετοιμα τα ειχε αλλα δεν προλαβε να κανει τιποτα

      Διαγραφή
    4. Εθνική οδό . σε κανα μήνα κλείνεται χρόνο .ετοιμαστε κόλυβα για το πολιτικό μνημοσυνο .τελευταιοι τελειωμένοι

      Διαγραφή
  3. Ο δημος θέλει πολυ δουλεια. Μπραβο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημαρχε είσαι δύναμις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΧΡΕΗ , ΔΑΝΕΙΑ , ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΕΑΚΙ ΑΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο να γράφεται ξέρετε και να λασπολογείτε
      Εννοείται και είναι έργο Γαλουνη αυτό

      Διαγραφή
    2. δέν έχασε μονο την εκλογή ο γαλουνης. έχασε και ο κουμπάρος.

      Διαγραφή
  6. Λυπάμαι που δε διαβάζετε όλοι εσείς τα έγγραφα. Σας πονά η ζήλια για το γαλουνη και τον κουμπάρο. Όσο θα ζείτε θα σέρνεστε όμως στη σκιά τους. Έρχεται Πάσχα, το φως όμως δε θα το δείτε. Είστε βαθειά νυχτομενοι κι έτσι θέλετε να εθελοτυφλείτε. Αν διαβάσετε τις ημερομηνίες είναι ξεκάθαρες ποιος το ξεκίνησε το έργο και από ποιον δόθηκαν οι χρηματοδοτησειςμ ναι σας πονάει που είναι έργο γαλουνη. Έτσι γίνεται πάντα πονά η αλήθεια. Καλή ανάσταση ωρε ζαγαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπόρεσε 5 χρόνια να κανει τίποτα. Για γραψε 5 έργα που εκανε στη πενταετία . Τίποτα μην παιδευεσαι. Ξεκινά μέτρα έργα με Τριανταφυλλάκη. Πάρε ποπ κορν ΚΣΙ κατσε καναπε

      Διαγραφή
  7. Για 497 μετρα δρομο καλα ειναι λιγα ομως μου φαινονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σσσσσσσσουτ....γαλουνακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω στην θεση του Γαλουνη θα εβαζα τον αποστόλη αργηγό στις εκλογες
    αλλα τον Γαλουνη δεν τον αφησε η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γαλουνηδες τελειωσατε ωρε ρεμπεσκεδες ωρε χαραμοφαιδες .χρεωκοπησατε τα παντα ωρε δεν αφησατε τιποτα ορθιο ωρε αθεοφοβοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγα μην τα αφηναμε για εσας καλα καναμε .πως θα τρεχατε τωρα εσεις αν δεν τα καναμε εμεις αυτα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γαλουνακια και κουμπάρε τα ετοιμάσετε τα κολυβα για το μνημόσυνο; ενα χρονο χωρις τον συγχωρεμενο ηγετη σας;;; τι κρίμα πέθανε μαζι με αυτον και καθε ελπιδα φαγοποτιου δημοσιου χρήματος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο