Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Αύριο Κυριακή κρίνεται το μέλλον της Ιστορικής Μεδεών Κατούνας

 Κάλεσμα  σε όλους του Κατουνιώτες απευθύνουν οι φίλαθλοι της Μεδεών και αναλυτικα γράφουν:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
     Φίλαθλοι του Α.Μ.Σ ΜΕΔΕΩΝ σας καλούμε αύριο Κυριακή 25/09/2016 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλιου δημαρχειου Κατούνας. Να συζητήσουμε όλοι μαζί για το αύριο της ομάδας μας
    Η Μεδεών μας ίσως βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη. 
Φίλαθλοι Μεδεών Κατούνας

      Κλίμα αβεβαιότητας, υπάρχει στις τάξεις της Μεδεών Κατούνας αναφορικά με τις διοικητικές εξελίξεις και το μέλλον της ομάδας. Οι διοικητικές εκκρεμότητες παραμένουν και το θρίλερ για το μέλλον του συλλόγου δεν έχει τελειωμό. 
     Εδώ και αρκετό καιρό ο κ. Πανέτας Θοδωρής, ενώ έχει εκλεγεί αντιπρόεδρος στη Φλόγα Παλαιομάνινας, δεν λέει να αποχωρήσει απ' το «τιμόνι» της Μεδεών, αφού ο αθλητικός νόμος είναι σαφής
"Αθλητικός νόμος-Διοικητικό συμβούλιο Αθλητικού Σωματείου: "Δεν μπορεί να είναι μέλη του Δ.Σ. μέλη άλλων αθλητικών σωματείων που καλλιεργούν το ίδιο άθλημα ή τον ίδιο κλάδο αθλήματος, ούτε και συγγενείς εξ αίματος μεταξύ τους μέχρι και δευτέρου βαθμού".
    Απο ότι τουλάχιστον φαίνεται απο τον αθλητικό νόμο υπάρχει κώλυμα και εκπίπτει αυτοδικαίως από το αξίωμα του Προέδρου της Μεδεών κι ενώ έπρεπε να είχε αποχωρήσει απ' τη διοίκηση, καθυστερεί τις διαδικασίες για γενική Συνέλευση και η ομάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης......



    Η ομάδα είχε φτάσει σε μία δύσκολη διοικητικά κατάσταση. Προφανώς αυτή η έκκληση των φιλάθλων είναι η τελευταία προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα. Αν δεν αποδώσει καρπούς, το πιο πιθανό είναι η ομάδα να μην κατέβει στο πρωτάθλημα και να διαλύσει. 
    Κοινή πρόθεση όλων των Κατουνιωτών, είναι να εξακολουθήσει ο σύλλογος να κάνει υπερήφανους τους φίλους του και να εκπροσωπήσει επάξια το χωριό σε όλη την Αιτωλοακαρνανία, γιατί η ΜΕΔΕΩΝ  είναι ένας σύλλογος αθλητικός ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία.

1 σχόλιο:

  1. Το Κέντρο Μέριμνας του Δήμου μας ξόδεψέ επί εποχής Αποστολάκηδων Γεωργίου και Παντελή πάνω από 100.000 ευρώ για τη συντήρηση του γηπέδου της Βόνιτσας. Ο Αντιδήμαρχος Στούπας Λάκιας σας υποσχέθηκε ότι το Μάη του 2015 το γήπεδο της Κατούνας, θα ήταν έτοιμο. Σκεφτείτε τι συμβαίνει στο Δήμο μας. Αντιδράστε νόμιμα και όχι με τραμπουκισμούς. Σας και μας κοροϊδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο