Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στη Βόνιτσα, λόγω αγώνα δρόμου "ΑΚΤΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ"

      Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 9:00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν στη Βόνιτσα και στη γύρω περιοχή μεθαύριο Κυριακή 2.10.2016 λόγω του αγώνα δρόμου "ΑΚΤΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ", όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας. 
       Η προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνει στους ακόλουθους δρόμους, σε όλο το μήκος τους και τις καθέτους αυτών ως εξής:......








2 σχόλια:

  1. Από τη διαύγεια με ΑΔΑ : 7Χ1ΓΟΛΧΖ-3ΙΞ έχουμε κόστος 13.996 ευρώ για τους Δημότες. Μεταφορά, διανυκτέρευση, γεύματα των αθλητών πληρωμένα από τους Δημότες. Αυτό είναι πρόκληση μεγίστου βαθμού σε συνθήκες απόλυτης φτωχοποίησης. Μήπως πρέπει και να τους πληρώσουμε για τη συμμετοχή τους; Δήμαρχε έχασες τελείως τον έλεγχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα θα ηταν αυτη η αθλητική-πολιτιστική εκδηλωση να προγραμματίζεται για το καλοκαιρι η νωρις τον Σεπτεμβριο, ώστε και περισσότερος κόσμος να την παρακολουθεί κ περισσότερος κόσμος, ειδικά δημότες, να συμμετέχουν. Δεν ειναι κανένας παγκόσμιος αγώνας, πολιτιστικό δρώμενο της πόλης μας είναι και θα πρέπει να απευθύνεται πρωτα στους δημότες, για τους δημότες και μετά να βολεύει τους συμμετέχοντες αθλητές. Ειναι μια νεκρή περίοδος ουσιαστικά, που έναν τέτοιον αγωνα τον παρακολουθούν πολλοί λιγότεροι από όσους θα μπορούσαν να τον παρακολουθησουν, αν διεξαγόταν πχ μέσα στον Αύγουστο, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.
    Το ίδιο ακριβως και με την πρόσφατη εκδηλωση στο κάστρο...πολύ καλή ιδέα, ΜΠΡΑΒΟ σε αυτούς που την σκέφτηκαν κ ΤΗΝ υλοποίησαν, αλλα θα μπορούσε να γινει και αυτη μέσα στον Αύγουστο, ώστε να την παρακολουθησουν πολλοί περισσότεροι και κυρίως να ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΕΣ, Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ να καταστρέψει τις οποίες προετοιμασιες γίνονται. Ας τα σκεφτούν οι αρμόδιοι και ας πράξουν ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο