Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Mενίδι: συνελήφθη 22χρονος που πετούσε πορτοκάλια σε οχήματα

Συμβαίνουν και αυτά στους δρόμους… Είναι σύνηθες το φαινόμενο νεαροί δίκην αστεϊσμού ή για άλλους λόγους να ρίχνουν αντικείμενα σε διερχόμενα οχήματα αλλά ένα συμβάν σήμερα τα ξημερώματα στο Μενίδι Αμφιλοχίας παρολίγον να έχει άσχημη κατάληξη.
       Έξι νεαροί λοιπόν γύρω στις 2.00 έριχναν πορτοκάλια σε οχήματα που διέσχιζαν το Μενίδι κινούμενα δηλαδή επί της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων. Σε μια περίπτωση όμως κινδύνεψε 34χρονος οδηγός φορτηγού όταν τα πορτοκάλια έσπασαν το κρύσταλλο του παρμπρίζ. Ο οδηγός υπέβαλλε μήνυση και γύρω στις 05.00 συνελήφθη ένας εκ των έξι νεαρών, ηλικίας 22 ετών, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Άρτας κατηγορούμενος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Αναζητούνται ακόμη πέντε νεαροί με τις έρευνες να γίνονται από το Α.Τ. Αμφιλοχίας......



Η ανακοίνωση από την αστυνομία αναφέρει: 

   Συνελήφθη, σήμερα 23-09-2016 τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο Μενίδι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενεργώντας από κοινού με πέντε ακόμη άγνωστους δράστες, που αναζητούνται, εκσφενδόνιζαν πορτοκάλια σε οχήματα που κινούνταν στην Εθνική Οδό, με αποτέλεσμα τη θραύση του παρμπρίζ ενός φορτηγού.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο