Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Τραγική ειρωνεία: Για νοσηλεία στο νοσοκομείο Μεσολογγίου πήγαινε η 43χρονη απο τον Αστακό που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Λεσίνι

Τραγική ειρωνεία- άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια της 43χρονης από τον Αστακό

       Βαθιά θλίψη επικρατεί σήμερα στην περιοχή του Αστακού, για τον θάνατο 43χρονης γυναίκας μετά από εκτροπή οχήματος στο οποίο επέβαινε, τροχαίο που σημειώθηκε στην επ. οδό Αστακού – Αιτωλικού, στο ύψος του Λεσινίου.
    Η 43χρονη, μητέρα τριών παιδιών σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα πριν το τραγικό τροχαίο που της στέρησε τη ζωή είχε επισκεφθεί τον ιατρό της, αφού ήταν εμπύρετη και αντιμετώπιζε πρόβλημα με το νεφρό της....      Η ίδια παραπέμφθηκε από τον γιατρό για νοσηλεία στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και σύμφωνα με πληροφορίες, επέλεξε να μην μεταβεί με ασθενοφόρο , όπως θα μπορούσε αν απευθύνονταν στο Κ.Υ. Αστακού ως έκτακτο περιστατικό, αλλά προτίμησε να μετακινηθεί με το αυτοκίνητο που θα οδηγούσε ο σύζυγός της.
      Η ζωή όμως επεφύλασσε τραγική εξέλιξη για την άτυχη 43χρονη που εξέπνευσε στη άσφαλτο, υποκύπτοντας στα τραυμάτά της που προκλήθηκαν την ώρα του δυστυχήματος.
   Να σημειωθεί ότι τραυματίες είναι ο σύζυγός της και η μητέρα της, που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο.


http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: