Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Ψήφισμα για τον θάνατο του εν ενεργεία Αντιδημάρχου Νικολάου ΤσακάληΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΨΗΦΙΣΜΑ
του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άκτιου-Βόνιτσας
Της 27ης Σεπτεμβρίου 2016

ΘΕΜΑ: Ψήφισμα για τον θάνατο του εν ενεργεία Αντιδημάρχου Νικολάου Τσακάλη του Κων/νου.

       Με την αγγελία του πρόωρου απροσδόκητου θανάτου του εν ενεργεία Αντιδημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Νικόλαου Τσακάλη, το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, παρουσία του κ. Δημάρχου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα, την 27η Σεπτεμβρίου του έτους 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. στην Βόνιτσα, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα, λαμβάνοντας υπόψη την εκτίμηση, το σεβασμό, την αποδοχή και την αγάπη, με την οποία τον αντιμετώπιζαν οι δημότες και όλοι όσοι τον γνώριζαν και εκτιμώντας τη μεγάλη και πολύχρονη προσφορά του στην τοπική κοινωνία. Να αποδώσει την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή στον άνθρωπο που υπηρέτησε το Θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί σειρά ετών, ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, ως Αντιδήμαρχος, και διακρίθηκε για την εργατικότητα του, την ευσυνειδησία του, την εντιμότητά του, το ήθος του, αλλά και το πάθος του για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας......       Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζοντας τη μεγάλη θλίψη του για το θάνατο του αείμνηστου Αντιδημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας που αφήνει κενό στο Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 

Ομόφωνα Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι       

Α) Εκδίδει ΨΗΦΙΣΜΑ επί της αναγγελίας θανάτου του Αντιδημάρχου του Δήμου μας Νικόλαου Τσακάλη, το οποίο έχει ως εξής:

•-Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Αντιδημάρχου Νικολάου Τσακάλη.
•-Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στα Δημοτικά καταστήματα του Δήμου σήμερα 27-9-2016 και αύριο 28-9-2016 ημέρα της κηδείας, ενώ οι Υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές τις ίδιες ημέρες.
•-Η κηδεία του εκλιπόντος Αντιδημάρχου Νικολάου Τσακάλη να γίνει  με δαπάνη του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
•-Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία την Τετάρτη 28/9 στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Παλαίρου
•-Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών Κοινοτήτων.
•-Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του εκλιπόντος, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
•-Να εκφωνηθεί επικήδειος από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας.
•-Εγκρίνει τη διάθεση ανάλογου ποσού για την κάλυψη της δαπάνης που θα προκύψει, σε βάρος σχετικού προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2016.
•-Το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ να σταλεί στους οικείους του εκλιπόντος και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

B) Αναθέτει στο Δήμαρχο τις περαιτέρω ενέργειες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     ΤΑ ΜΕΛΗ
                                                                                               
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  
ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο