Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Επτά κλοπές εξιχνιάστηκαν στην περιοχή του Μεσολογγίου-οι δράστες τρεις νεαροί και δυο ανήλικες

Εξιχνιάστηκαν, μετά από  έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, οκτώ κλοπές που έλαβαν χώρα τους τελευταίους πέντε μήνες, σε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 19 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων και μιας 15χρονης ημεδαπής, συγκατηγορούμενης τους, που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής....

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής, σε βάρος δυο ημεδαπών και συγκεκριμένα ενός 22χρονου και μιας 14χρονης, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι οι δυο συλληφθέντες και η 15χρονη συνεργός τους, είτε ενεργώντας από κοινού, είτε ενεργώντας μόνοι τους, διέπραξαν από τις 18-04-2016 μέχρι και τις 24-09-2016 δυο κλοπές σε βάρος αυτοκινητιστών στην Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, δυο σε βάρος πεζών πολιτών στο Μεσολόγγι, μια σε οικία, μια σε ξενοδοχείο, μια σε βάρος λουόμενου στο Κρυονέρι και μια κλοπή σε όχημα.
Επιπλέον, σε δυο από τις προαναφερόμενες κλοπές,  συμμετείχαν ο 22χρονος (κλοπή σε πεζό πολίτη με την μέθοδο της απασχόλησης) και η 14χρονη (κλοπή σε αυτοκίνητο).
Σημειώνεται ότι οι δράστες αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα, ενώ αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.
Οι δυο συλληφθέντες και η 15χρονη έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αρχές για εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας και συγκεκριμένα για ληστείες και κλοπές.
Ο 25χρονος και ο 19χρονος οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο