Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΟΝΙΤΣΑ: Έφραξε αυθαίρετα αγροτικό δρόμο στη περιοχή της Παναγιάς προς τον Προφήτη Ηλία

           Κάποιος κτηνοτρόφος της περιοχής, με μια αυθαίρετη και παράνομη ενέργεια έφραξε αγροτικό-δασικό δρόμο στη περιοχής Παναγιάς που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία στη Βόνιτσα και αποφάσισε να διώξει ανεπιθύμητους επισκέπτες. 
      Έτσι, όπως καταγγέλουν πολλοί κάτοικοι της Βόνιτσας που μας έστειλαν και τις φωτογραφίες, ο δρόμος αυτός μετά απο 25 περίπου χρόνια που ήταν κλειστός διανοίχθηκε πρόσφατα με χρήματα συνδημότη μας, αλλά κτηνοτρόφος της περιοχής με μεγάλο θράσος αυθαίρετα και παράνομα τοποθέτησε μεταλλικό πλέγμα (φράχτη) και απαγορεύει στους δημότες τη χρήση του δασικού δρόμου που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία.
     Η κατάσταση προκαλεί την οργή των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι τονίζουν: "Καλούμε το Δασαρχείο Αμφιλοχίας και τις αρμόδιες αρχές του τόπου να αποκαταστήσουν τη νομιμότητα και να διασφαλίσουν τη μόνιμη, ελεύθερη διέλευση των δημοτών, στον αγροτικό-δασικό δρόμο στη περιοχής Παναγιάς που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία στη Βόνιτσα".....









11 σχόλια:

  1. πρωτη φορά το βλέπετε αυτό;
    σχεδον όλοι οι αγροτικοι χωματόδρομοι σε όλο το ξηρόμερο εχουν ετσιθελικούς φράχτες
    απο κτηματίες οι οποίοι σου ζητουν και τα ρεστα όταν θελήσεις να περάσεις είτε για βόλτα είτε για κυνηγι είτε γιατι ετσι γουστάρεις να περπατάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΕΛΘΗ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΨΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΚΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΘΑ ΕΛΘΗ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι εχουν μαθει ολα δικα τους.Κανουν και τα στραβα ματια οι τοπικοι αρχοντες και ολα καλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ.ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ.ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΗ
    ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙ.
    ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΡΟΛΟΪ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω για προβληματισμό κ σκέψη χωρίς να προσβάλλω την πίστη κανενός τα παρακάτω:
    1. Είχε τόσο αθρόα επισκεψιμότητα ο συγκεκριμένος ναός που εάν βρέθηκε αυτός ο ένας να "κλείσει" τον δρόμο λες κ έριξε κανένα τοιχίο, να είναι θέμα άξιο απασχόλησης της τοπικής κοινής γνώμης;
    2. Ο παμπάλαιος ναός της Παναγίας που κοντεύει να γκρεμιστεί πιο κάτω, δεν ενοχλεί κανέναν χριστιανό; "Αυτός ας πέσει, εγώ πλήρωσα για τον δρόμο".
    3. Ο δρόμος καρμανιόλα Αμφιλοχία-Λευκάδα κ Βόνιτσα-Άκτιο όπου έχουν χαθεί τόσες ψυχές άδικα κ θα συνεχίσουν να χάνονται, δεν ενοχλεί κανέναν; Όχι αφού δεν είναι δικοί μας άνθρωποι.
    4. Η Βόνιτσα,εντός, έχει κ αυτή το τέλειο οδικό δίκτυο κ μας μάρανε για έναν κατσικόδρομο που σε τελική ανάλυση "αναμεράς" το φράξιμο κ περνάς;
    5. Ας πάνε τα διορισμένα εκτός ΑΣΕΠ στελέχη της αγροφυλακής (αυτό δεν μας πειράζει) να εφαρμόσουν το γράμμα του νόμου για το τεράστιο έγκλημα που διέπραξε πιθανόν ένας αγράμματος βοσκός κ τότε που κατασκευάστηκε το κινέζικο φωτοβολταϊκό πάρκο στο "Γουργοβλί" ξεχερσώνοντας ολόκληρη βουνοπλαγιά αυτοί κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου.
    Αλλά βλέπουμε το δέντρο όπως πάντα κ χάνουμε το δάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΚΩΣ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟς ΕΒΑΛΕ ΠΛΕΓΜΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ "ΔΡΟΜΟ" ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΡΑΚΤΕΡ ΙΣΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΙΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ "ΔΡΟΜΟΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ίδιο γίνεται και στον αστακό στη περιοχή του πλατανου από συμβουλο
    του γαλουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο