Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Σύλληψη 33χρονου στην Γουριά για καλλιέργεια και κατοχή χασίς (φωτο)


Κατασχέθηκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης, 150 γραμμάρια περίπου της ίδιας ουσίας και 385 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

  Συνελήφθη, χθες (29-09-2016) το πρωί, στη Γουριά Αιτωλικού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας 48χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας για τα πυροτεχνήματα και τις φωτοβολίδες.
  Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.......



   Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το πρωί τον δράστη, να οδηγεί αυτοκίνητο και σε έλεγχο που του πραγματοποίησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.
    Σε έλεγχο που ακολούθησε στην οικία του 48χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα δενδρύλλιο κάνναβης, (148) γραμμάρια της ίδιας ουσίας, (385) γραμμάρια λαθραίου καπνού και δυο φωτοβολίδες.
    Επιπλέον, κατασχέθηκε ακόμα ένα δενδρύλλιο κάνναβης, το οποίο βρέθηκε εκριζωμένο σε αγροτεμάχιο του 33χρονου. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 33χρονος είχε εκριζώσει το δενδρύλλιο από κτήμα του 48χρονου, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών και το απέκρυψε με σκοπό να αποφύγει τις συνέπειες ο τελευταίος.
Οι δράστες  οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο