Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

«Ουρανοκατέβατο» τζάμι έσπασε παρμπρίζ αυτοκινήτου στο κέντρο του Αγρινίου- Άγιο είχαν οι περαστικοί (φωτο)

      Περιστατικό που θα μπορούσε να έχει αποβεί μοιραίο, συνέβη λίγο μετά τις 18:00, στο κέντρο του Αγρινίου και συγκεκριμένα στην Οδό Ι.Σταϊκου, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κακαβιάς.
    Τζάμι που πλαισίωνε μπαλκόνι δευτέρου ορόφου παλιάς πολυκατοικίας, αποκολλήθηκε και έπεσε με φόρα σε σταθμευμένο όχημα, σπάζοντας το παρμπρίζ του.
        Έντρομοι περαστικοί και επαγγελματίες, μιας και αυτή την ώρα τα μαγαζιά έχουν ήδη ανοίξει, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που μόλις είχε συμβεί και αυτό που σχολιάστηκε ήταν το γεγονός ότι, δίπλα ακριβώς από το σημείο του συμβάντος, βρίσκονταν οικογένειες με μικρά παιδιά που κοιτούσαν τις βιτρίνες των καταστημάτων του πολυσύχναστου δρόμου...........

 
  Επαγγελματίες της περιοχής εκφράζουν έντονους προβληματισμούς και για διπλανές και απέναντι πολυκατοικίες που λόγω παλαιότητας, θεωρητικά είναι επικίνδυνο να προκαλέσουν παρόμοιο περιστατικό.
     Στο σημείο έσπευσε όχημα της τροχαίας που κατέγραψε το συμβάν, ενώ οι ίδιοι οι κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής, «έκλεισαν» με κόκκινη κορδέλα το σημείο που συνέβη το ατύχημα…

http://www.agriniopress.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο