Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Αγρίνιο: μήνυμα ενάντια στα ταμπού με δημόσιο θηλασμό (φωτο)

       H αυτόνομη και εθελοντική ομάδα «Μητέρες και Γυναίκες του νομού Αιτωλοακαρνανίας», η οποία υποστηρίζει και ενημερώνει τις μητέρες σχετικά με τον μητρικό θηλασμό, τοκετό (φυσιολογικό/φυσικό τοκετό, vaginal birth after cesarean-vbac, home birth after cesarean-hbac) και λοιπά θέματα μητρότητας, διοργάνωσε χθες, Τετάρτη 2 Δεκέμβριου, δημόσιο θηλασμό στην πλατεία Δημάδη του Αγρινίου.
       Η «διαμαρτυρία – γιορτή», όπως χαρακτηρίστηκε από τις διοργανώτριες, ξεκίνησε στις 16.00 και έληξε στις 18.00 το απόγευμα ενώ στις 17.00 έγινε η καταμέτρηση των θηλαζουσών που παρευρέθησαν..........



    Σκοπός της δράσης να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία μας ενάντια στα ταμπού και στην επικριτική στάση που τηρείται πολλές φορές απέναντι σε μία μητέρα που θηλάζει δημόσια το βρέφος/νήπιό της. 
    Ενημερώθηκαν επίσης οι μητέρες που παρέστησαν ,μέσω ενημερωτικών εντύπων αλλά και ανταλλαγής προσωπικών απόψεων με άλλες , όσον αφορά τον συνδυασμό εργασία και θηλασμός που αποτελεί και το σύνθημα για την Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού 2015.

http://www.agriniopress.gr/

koi-dimosios-thilasmos-agrinio7
koi-dimosios-thilasmos-agrinio6
koi-dimosios-thilasmos-agrinio4
koi-dimosios-thilasmos-agrinio3
koi-dimosios-thilasmos-agrinio1
koi-dimosios-thilasmos-agrinio12
koi-dimosios-thilasmos-agrinio11
koi-dimosios-thilasmos-agrinio10
koi-dimosios-thilasmos-agrinio9
koi-dimosios-thilasmos-agrinio8

1 σχόλιο:

  1. Απο ποτε η μητροτητα έγινε ταμπου..το πιο ωραιο πραγμα στον κοσμο είναι να είσαι ΜΑΝΑ..τα ταμπου τα εχουμε μεσα μας.μ.αυτα εχουμε μεγαλωσει και δυστηχως οι περισσότεροι απο εμας δεν τα αποβαλλουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο