Μετά λοιπόν από τη
συγκομιδή της ελιάς από τα κτήματα στα Παλιάμπελα ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ),
οι ελιές μεταφέρθηκαν σήμερα στο σύγχρονο ελαιοτριβείο του Θωμά Σώζου στην
Βόνιτσα, όπου πέρασαν μέσα από διάφορα στάδια, ώστε να αρχίσει η διαδικασία της
παραλαβής του ελαιολάδου.
Το ελαιοτριβείο του Θωμά Σώζου ξεχωρίζει για την ποιότητα του, το οποίο χάρη στα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει, προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ελαιολάδου και φέρνει στο τραπέζι μας ελαιόλαδο με πλούσια γεύση και γεμάτο άρωμα….
Καλοφάγωτο το λάδι!.......
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο κ ΣΩΖΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ ΚΑΘ ΟΣΟΝ ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΧ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΟΛΙΤΡΟ ΒΓΗΚΑ ΑΣΠΡΟΠΡΩΣΟΠΟΣ