Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Απάντηση του Προέδρου Δημήτρη Β. Χολή της Τ.Κ. Βασιλόπουλο Ξηρομέρου σε δημοσίευμα

   Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασιλόπουλο Δημήτρης Χολής εξέδωσε την ακόλουθη απάντηση σε δημοσίευμα που ανέφερε  ότι το χωριό Βασιλόπουλο «...είναι εγκαταλελειμμένο και ξεχασμένο...» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

 Διαβάστε την απάντηση του Δημήτρη Β. Χολή:

Απάντηση σε πρόσφατο δημοσίευμα
Πρόσφατο δημοσίευμα που υπέπεσε στην αντίληψη μου αναφέρει ότι το χωριό μας «...είναι εγκαταλελειμμένο και ξεχασμένο...» από την παρούσα Δημοτική Αρχή
    Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ανέλαβε η σημερινή Δημοτική Αρχή, δηλαδή από 1/9/2014 έως και σήμερα, στο Βασιλόπουλο, έγιναν έργα που αφορούν μεταξύ άλλων την ύδρευση, την οδοποιία, την εκπαίδευση, την αντιπλημμυρική προστασία κλπ όπως για παράδειγμα, τοποθέτηση χλωριωτή και καπακιών στην δεξαμενή ύδρευσης, πόρτα στο αντλιοστάσιο, κατασκευή υποσταθμού για λήψη τηλεοπτικού σήματος, συντήρηση αγροτικών δρόμων Αγίου Ταξιάρχη, Λοκάδες προς Τσέλς , Μερατζούλα προς Βαράσα, Παλιό χωριό προς Αγιο Νικόλαο, Βελλά (οι δρόμοι που οδηγούν στις παραλίες), ελαιοχρωματισμός του Δημοτικού Σχολείου, κατασκευή και αποκατάσταση αίθουσας υπολογιστών με αλουμίνια κλπ..............



     Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το χωριό μας δεν έχει και άλλες ανάγκες τις οποίες πρόκειται σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους να τις επιλύσουμε αφού υπάρχει έντονο το ενδιαφέρον τους για το χωριό μας .
       Εγώ δεσμεύομαι προσωπικά να συνεχίσω το έργο για το οποίο με εμπιστεύτηκαν οι συνδημότες μου και με εξέλεξαν ως Πρόεδρο του Χωριού μας .

Βασιλόπουλο, 14 Δεκεμβρίου 2015



24 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια στον προεδρο που παρολο τις τοσες δυσκολιες που αντιμετωπισε καταφερε να κανει τα πιο αναγκαια στο χωριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνεχισε προεδρεε! ειμαστε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο προεδρε συνεχισε ειμαστε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προεδρε αυτα που εκανες ειναι πολλα για το χωριο με απουσα τη δημοτικη αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προεδρε μην τους χαιδευεις απουσα η δημοτικη αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προεδρε το χωριο σε ψηφισε για την εντυμοτητα σου και περιμενε σημαντικα εργα αλλα βλεπω υπηρετεις την αποψη του κυριου δημαρχου και αντιδημαρχου....ΒΛΕΠΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΟΛΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέχρι χτες εκραζε και σήμερα όλα καλα...όλα τέλεια... μπράβο προεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χτες έλεγε θα παρετηθω και σήμερα δίνει συγχαρητήρια ωραίος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2016 ΤΑ 20ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προεδρε προχωρα με ψηλα το κεφαλι και τα εργα θα φανουν στην πενταετια, το χωριο σε στηριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΕΣΒΗΣΕ ΑΠ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ,Η' Ο ΤΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμένα με λένε ριζό και οπωσ θέλω το γυρίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΜΙΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΉΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΑΠΛΆ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥ ΤΑΚΗ ΜΆΓΚΑ ΜΠΕΣΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν εχουμε χρηματα θα δουμε............
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αλλα λεει ο συλλογος βελα
    αλλα λεει ο προεδρος του χωριου
    αντε μετα να βγαλεις συμπερασμα
    αλαλουμ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. προεδρε το χωριο ειναι μαζι σου μην ακους κανεναν γραψτους ολους κανονικα..ΠΡΟΧΩΡΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. na parete gia paradigma to karaiskaki den endeiaferetai kanenas likos nafai ta probata kai tsakalos ta gidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα κακοβουλα σχολια δεν νομιζω να οδηγουν πουθενα ειδικα για εναν ανθρωπο που δεν εχει τοσο εμπρακτα την υποστηριξει της δημοτικης αρχης ας αναλογιστει ο καθενας αυτα που εχουν γινει μεχρι στιγμης στο χωριο μας εστω και με αυτη την ελαχιστη στηριξει ! Δηλαδη τα προηγουμενα χρονια που εργα και πραξεις δεν γινοντουσαν γιατι δεν υπηρχε αυτη η αναταραχη? Προεδρε συνεχισε τον αγωνα σου και θα δικαιωθεις.Εξαλλου εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερουν ολοι .. Μπραβο για την μεχρι στιγμης προσπαθεια σουυ! Καλη συνεχεια ευχομαστε και στο τελος της θητεια σου ειμαστε σιγουροι οτι θα δικαιωθεις εσυ και οι προσπαθειες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συνχαρητηρια για τις προσπαθειες που κανεις προεδρε . Ξερω οτι ακους δεν υπαρχουν λευτα . ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ανωτέρω δημοσίευμα της εφημερίδας, ΒΕΛΑ, δείχνει την πραγματική εικόνα του χωριού και κάνει κριτική στην Δημοτική Αρχή η οποία δεν συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα της κανένα έργο που με το τεχνικό πρόγραμμα του 2015 είχε αιτηθεί ο πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου. Είναι μια κριτική πέρα για πέρα δίκαιη και αποτυπώνει την έλλειψη οράματος και σχεδίου της δημοτικής αρχής και για το χωριό μου. Ο πρόεδρος ,γνωρίζει πολύ καλά ότι όλο σχεδόν το χωριό τον στήριξε και συνεχίζει να τον στηρίζει στις όποιες του προσπάθειες για το καλό του χωριού μας και του αναγνωρίζει το ήθος την τιμιότητα και την εργατικότητα του. Γνωρίζει επίσης ότι ο σύλλογος τον στηρίζει και έχει τεθεί στη διάθεση του για όποια βοήθεια χρειαστεί. Αν μη τι άλλο ο πρόεδρος είναι ο μόνος που δέχεται ελεύθερα να μιλάει με όλους τους χωριανούς του και ακούει.
    Η κριτική λοιπόν αφορά αποκλειστικά τη δημοτική Αρχή και κάθε προσπάθεια να ερμηνευθεί ως κριτική στον πρόεδρο είναι ατυχής. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο πρόεδρος πρέπει να απολογείται για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής .Κάτι τέτοιο θα αδικούσε τον εαυτό του και δεν πρέπει .
    Υγ. επαναφέρω την άποψη –πρόταση, που κάνω σε κάθε δημοτική αρχή γι α διοργάνωση λαϊκών συνελεύσεων ανά χωριό και μια για όλο το δήμο για τα πεπραγμένα της για κάθε έτος .Αυτό το επιβάλει και ο σεβασμός προς στον δημότη αλλά και η σύγχρονη διαχείριση της εξουσίας.
    Παναγιώτης Χολής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΩΝΥΜΕ 10¨38 μ.μ Ποιος ασκει κριτικη στον προεδρο? ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ . Γιατι ασχολεισαι με τον προυγουμενο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο