Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Για 5η φορά έκλεψαν τον μετασχηματιστή της Γεώτρησης στον Μαχαιρά Ξηρομέρου



ΦΩΤΟ: Πηνελόπη Γκούμα 

     Τίποτα δεν τους σταματά...  Είναι η 5η φορά στο τελευταίο ενάμισυ χρόνο που έχουν ρημάξει το αντλιοστάσιο της Γεώτρησης στο χωριό Μαχαιράς Ξηρομέρου. 
      Η αγανάκτηση είναι μεγάλη, οι συνεχείς κλοπές έχουν γίνει γίνει μάστιγα, οι ζημιές ανέρχονται σε χιλιάδες ευρώ, ενώ δημιουργούνται και προβλήματα στην ύδρευση του χωριού. 
       Το πέμπτο κρούσμα της κλοπής του μετασχηματιστή της Γεώτρησης σημειώθηκε απόψε τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι μπήκαν στο αντλιοστάσιο αφαιρώντας το μετασχημαστιστή της ΔΕΗ και καταστρέφοντας τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.............



        Οι κάτοικοι είναι  αγανακτισμένοι από την ασύδοτη δράση των κακοποιών καθώς η παραβατικότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο το τελευταίο διάστημα αφού οι δράστες λεηλατούν για Πέμπτη φορά το αντλιοστάσιο τους. 
      Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο και ζητάνε να υπάρξει αύξηση της αστυνόμευσης προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα.


1 σχόλιο:

  1. as valoun kanena kalodio pagida kai mia pinakida prosoxi kyndunos na einai kalimenoi oloi kai as ton afisoun na ksadokimasei na klepsei , tha ton vroun tin epomeni to proi ekei ksaplomeno. pantos fenete oti einai gnostis tis egkatastasis kai to kanei xalara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο