Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

3ΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ


       Σε μια ακόμα διεθνή διοργάνωση με συμμετοχή 1200 αθλητών και 60 ομάδων από όλο τον κόσμο με την συμμετοχή της κορυφαίας ομάδας του κόσμου το Ιράν, ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ  κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα στην γενική κατάταξη και ανέβασε την πολύ μας στην κορυφή. Ο σύλλογος συμμετείχε με 9 αθλητές όπου κατέκτησε 4 χρυσά και 2 χάλκινα. 
     Οι αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους και πρωταθλητή ΚΑΚΑΡΕΛΗ ΝΙΚΟ ξεσηκώνοντας τον κόσμο και αποσπώντας το χειροκρότημα......



    Κορυφαίο σημείο ο τελικός του πρωταθλητή μας όπου κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο  και μέλος της εθνικής ομάδας Καλλιφωνης Χριστόφορος όπου κέρδισε τον Ιρανο πρωταθλητή μετά απο 3 αγώνες όπως και η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου του πρωταθλητή μας Μανωλοπουλο Δημήτρη μετά απο 5 αγώνες όπου κέρδισε τον πρωταθλητή Ευρώπης από στην ολυμπιακή κατηγορία κι έδειξε ότι θα είναι ένας από τους αθλητές που θα διεκδικήσει την πρόκριση για την ολυμπιάδα μαζί με τους άλλους 2 συναθλητές του Καλλιφωνη Χριστόφορο και Γιαμαλακη Νίκο. 
      Εκπληκτική εμφάνιση και τις πρωταθλητριας Ελλάδος Μεσυνδιανου Ρέα όπου μετά από 5 αγώνες στον τελικό βρέθηκε να χάνει με διαφορά 11 πόντων κατάφερε με την σωστή συνεργασία που είχε με τον δάσκαλο της ΚΑΚΑΡΕΛΗ ΝΙΚΟ να ανατρέψει και να κερδίσει πολύ εντυπωσιακά
      Το άλλο χρυσό ήρθε από έναν καινούργιο αθλητή που έχει μπει στην ομάδα και δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει και θα ανεβάσει ψηλά το Αγρίνιο τον Αλεξανδροπουλο Θεόδωρο όπου στις τελευταίες διοργανώσεις κερδίζει συνέχεια μετάλλια. Χάλκινα κατέκτησαν οι αθλητές και πρωταθλητές τα αδέρφια Γιαμαλακη Ελένη και Γιαμαλακης Νίκος όπου και αυτός είναι στην εθνική ομάδα TAEKWON DO κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και χύνοντας στα ημιτελικά λόγω τραυματισμού.
Την 5η θέση κατέκτησαν μετά από καλές εμφανίσεις οι αθλητές μας Καλτση Φαιη,Παρούσης Γιώργος και η Τσιγκα Μαριτινα. 
      Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους αλλά και τους δάσκαλους Κακαρελη Νίκο - Αλεξιο που έφεραν το Αγρίνιο στην 3η θέση στον κόσμο. Ευχόμαστε χρονιά πολλά και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο και με υγεια.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο