Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Επιχορηγήθηκε από τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, η Μεδεών Κατούνας με το ποσό των 2.000 ευρώ!

        Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Αθλητικού Συλλόγου «ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ», και ενέκρινε την επιχορήγηση του σωματείου με το ποσό των 2.000 ευρώ,  προκειμένου να υλοποιηθούν με ευχαίρεια οι προγραμματισμένες αθλητικές δράσεις της περιόδου 2015 – 2016. 
     Μάλιστα εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα για την χρηματοδότηση και έτσι η ομάδα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

          Η ομάδα της Κατούνας η οποία αγωνίζεται στη Β΄κατηγορία έχει σαν πρώτο στόχο γήπεδο με χόρτο, για να κρατήσει κοντά της τη νεολαία του χωριού.....

 
    Η ενδεχόμενη κατασκευή γηπέδου με χόρτο από το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας θα βοηθήσει στην αναγέννηση της Κατούνας και της ευρύτερης περιοχής, αφού θα αποτελέσει πόλο αθλητικής και οικονομικής ανάπτυξης.


7 σχόλια:

  1. Ούτε τα μισά λεφτά που πήρε η ΜΚΟ της Βόνιτσας.
    Πέρνουν τα ψίχουλα και θέλουν να έχουν σηκωμένο το κεφάλι. Για δύο χιλιάρικα ρε; Δώστε τα πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τα κάνουν ότι θέλουν τα λεφτά οι διοικούντες,εμείς γήπεδο θέλουμε!να κατεβαίνει η νεολαία στο γήπεδο.Μας υποσχέθηκαν ότι τον μάη θα αρχίσουν εργασίες,δείχνουμε εμπιστοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...έχει σαν πρώτο στόχο γήπεδο με χόρτο, για να κρατήσει κοντά της τη νεολαία του χωριού....."

    Διότι τι θέλει η νεολαία για να μείνει στο χωριό;; Γήπεδο με χόρτο!!
    Ούτε δουλειές θέλει(της αρκεί να αυνανίζεται ολημερίς στο facebook)η νεολαία,ουτε πολιτισμό για να χτίσει ένα όραμα και να πορευτεί στο μέλλον.

    Απλά πράγματα ....ΜΟΝΟ γήπεδο με χόρτο!!!

    Δεν ξέρω εάν κάνει για σπορά στο γήπεδο....το κουτοχορτο που μας ταιζουν οι τοπικοί αρχοντες της περιοχής εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οντως το γηπεδο με το σωστο χορτο θα κρατησει τα παιδια στο χωριο! κριμα τα χιλιομετρα σε καθημερινη βαση στην προσπαθεια ανευρεσης σωστου κ ποιοτικου χορτου!!!
    ας μην ξεχναει ο δημος ........συγνωμη μεδεωνων εννοουσα κ κατα προεκταση ακτιου-αδιαφοριας οτι υπαρχουν κ αλλα χωρια που με ''ρεφενε'' πενταευρα προσπαθουν να κρατησουν τις ομαδες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κυριος στουπας πριν δυο μηνεσ περιπου αλλα ελεγε και δεσμεβοτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ. ΒΡΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΝΟ ΣΤΗ ΖΑΒΙΤΣΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΝΤΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΟΡΤΟ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ενασ τα γραφει αυτα ..πρεπει να ειναι και αγραματοσ η εχει κανα μαναρακι και θελει να το βοσκησει..μην ασχολεισαι αλλο καλε μου φιλε..7.47

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο