Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Nα επισκευαστεί ο δρόμος στα Παλιά Αχυρά πριν μπει ο χειμώνας…

       Nα επισκευαστεί  η αγροτική οδοποιία στα παλιά Αχυρά (Δήμος Ακτίου Βόνιτσας) προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα χωράφια τους, στις κτηνοτροφικές μονάδες που διατηρούν σε διάφορα σημεία,  στην εκκλησία και το νεκροταφείο του χωριού.
     Η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην επισκευή του δρόμου θα είχε ως συνέπεια τον χειμώνα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να μην έχουν την δυνατότητα να προσεγγίσουν τα χωράφια τους και τα κοπάδια τους.
Κάτοικος της περιοχής μας γράφει:

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΧΥΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.....
       Λεγόμενος  Γολγοθάς είναι ο αγροτικός δρόμος στην θέση «ΚΡΥΟΝΕΡΙ» που μας οδηγεί στα παλιά Αχυρά και  εξυπηρετεί αγρότες - κτηνοτρόφους- κυνηγούς - επισκέπτες και πιστούς (λόγω ότι λειτουργεί Εκκλησία και κοιμητήριο των κατοίκων) .
    Ενδιαφέρον έδειξε η Δημοτική αρχή σε ένα όντως πολύ!!  δύσκολο έργο...
Ας γίνει κάτι όσο είναι νωρίς  έρχεται χειμώνας....
10-10-2015".............



      Πρέπει να γίνει τώρα παρέμβαση στο δίκτυο, ώστε να μην κλείσει ο δρόμος  στα όποια ακραία καιρικά φαινόμενα του χειμώνα και να ικανοποιηθεί ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.


12 σχόλια:

  1. Λόγο της σύμπτυξης 2 κοινοτήτων ΑΧΥΡΩΝ και ΚΑΤΟΥΝΑΣ για να γίνει Δήμος ΚΑΤΟΥΝΑΣ και μετέπειτα ΜΕΔΕΩΝΟΣ , υπήρχε κάθε χρόνο ένα σημαντικό ποσό για έργα στα ΑΧΥΡΑ .
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λόγο του δρόμου απαξίωσαν ακόμα και την θαυματουργή ΠΑΝΑΓΙΑ μας , γίνεται ΜΕΓΑΣ εσπερινός στον Άγιο Αθανάσιο ... (καμία σχέση , εισπρακτικό το θέμα )
    Αν και Παπαχρήστος ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας δεν μας έκανε ποτέ την τιμή να έρθει...
    Παπαχρήστος ήταν πάντα οι Ιερείς μας ...
    Δήμαρχε φτιάξε τον δρόμο να αναδείξουμε ένα ιστορικό μοναστήρι !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε ενημερωσω σχετικα οσον αφορα για τον Μεγα εσπερινο καθε χρονο παραμονη της Παναγιας που γινετε στον Αγιο Αθανασιο, ειναι προς τιμην της Παναγιας μας και οπως σε καθε ενορια σε ολη την Ελλαδα τελειτε Μεγας Εσπερινος ετσι τελειτε και στον Αγιο Αθανασιο! Επισης και στα παλια αχυρα στο μοναστηρι την παραμονη τελειται Μεγας Εσπερινος γιατι μονο Μεγας Εσπερινος τελειτε την παραμονη της Παναγιας λογο της μεγαλης εορτης της κοιμησεως!

      Διαγραφή
  3. o palios proedros pigene ta mixanimata sta geladakiatoy kai o dromosapo tin topothesia stayros einai klistos gia na exei livatdia o kolitos toy o torinos proedros apraksia kinisoy toliaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα καναν ως συνηθως μαμ μαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εισται ανίκανοι να μιλάτε για τον παλιό πρόεδρο που προσπάθησε να διόρθωση πολλά πράγματα αλλά δεν τον αφησατε μερικοί να ολοκληρώσει το έργο του .πρώτος και με διάφορα απτό Τόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο παλιός πρόεδρος είχαι πάντα το δρόμο ανοιχτό .έκανε τα πάντα για το χωριό του.αυτούς καλύτερους προέδρους στην εποχή Σολδάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άξιος ο παλιός πρόεδρος .έκανε τα πάντα για το χωριό του.τώρα ας φάνε στη μούρη τους τον Τόλια αυτόν επέλεξαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΑΚΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΟΠΩΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΝΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. nai vevea o palios tin partitoy na ta egatoy ta pire o xalias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να σε ενημερώσω σχετικά όσον αφορά τον Μέγα εσπερινό κάθε χρόνο παραμονή Παναγίας ... να γίνετε στις εκκλησίες που γιορτάζουν ... ας γίνει στην εκκλησία στο νεκροταφείο η στα Αχυρά ...Μέγας εσπερινός δεν γίνετε σε εκκλησία που δεν γιορτάζει!!!!
    Κουραστήκαμε... !!!!!!!!!!!! είμαστε υπέρ της θρησκείας και κατά της εκκλησίας...και είμαστε πολλοί !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ που λες οτι είσαι υπερ της θρησκείας και κατά της Εκκλησίας...δεν ξέρεις λου βελανίζεις. Ο Μέγας Εσπερινός τελείται παραμονή μεγάλων εορτών και όχι μόνο σε ναούς που γιορτάζουν όπως υποστηρίζεις. Αλλά για να τα λες αυτά ούτε έξω από το ναό δεν πρέπει να περνάς ώστε να ξέρεις τί γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο