Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

"Έφυγε" ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Χρήστος Μπουρνάζος του Ακαρνανικού Φυτειών

     Συγκίνηση προξένησε στην τοπική κοινωνία της ενότητας Φυτειών και όχι μόνο, η δυσάρεστη είδηση της εκδημίας του παλαιού ποδοσφαιριστή του Ακαρνανικού Φυτειών Χρήστου Μπουρνάζου.
      Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφιαριστές που έπαιξαν στην ομάδα και θα παραμείνει στη μνήμη όλων μας ως ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής και μια ξεχωριστή προσωπικότητα που υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια τη φανέλα του Ακαρνανικού Φυτειών.

     Ο συμπαίκτης του Θόδωρος Χολής από την Κωνωπίνα, πρώτος ανακοίνωσε με θλίψη το θάνατο του Χρήστου Μπουρνάζου, που έφυγε από τη ζωή, γράφοντας στην Προσωπική του σελίδα: "Σήμερα έφυγε πρόωρα για την αιωνιότητα, ένας φίλος από τα παλιά, συμπαίκτης μου στον ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΥΤΕΙΩΝ, ο Χρήστος Μπουρνάζος….. Αιωνία σου η μνήμη φίλε Χρήστο. Στη φωτογραφία διακρίνεται στους όρθιους, ο δεύτερος από τα αριστερά…"
ΡΕΚΒΙΕΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΟ
       Ο Γιώργος Παληγεώργος  μόλις έμαθε το θλιβερό μαντάτο για το Χρήστο Μπουρνάζο, ο οποίος  μεσουράνησε την δεκαετία του '70 με την φανέλα του Ακαρνανικού έγραψε: 
    "Είδα την είδηση σήμερα σε ανάρτηση του Λάκη του Χολή… Έφυγε ο Χρήστος Μπουρνάζος…
Ο Χρήστος Μπουρνάζος έφυγε νωρίς! Τον θυμάμαι σαν τώρα, όπως είμαι σίγουρος πως τον θυμούνται όλοι στην Παπαδάτου και στις Φυτείες Ξηρομέρου, αλλά και όλοι όσοι στις αρχές της δεκαετίας του ’70 (1972-1975) παρακολούθησαν ή ασχολήθηκαν με το Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο. Ποδοσφαιριστής-αθλητής με παιδεία, δημιουργούσε φοβερή αίσθηση με την παρουσία του, κυριαρχική μορφή στην άμυνα, λίμπερο απίστευτο, με σπάνια φυσικά και τεχνικά προσόντα, ο καλύτερος στη θέση αυτή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας. Αν και αμυντικός σπεσιαλίστας στα πέναλτι. Ευτύχησε να αγωνιστεί στον Ακαρνανικό Φυτειών την εποχή του μεγάλου ενθουσιασμού και των πρώτων εντυπωσιακών επιτυχιών, αλλά και των σπουδαίων συμπαικτών (του)! Χρήστο καλό ξόδι! Θα μείνεις αλησμόνητος!"............



Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία με τον θάνατο του Χρήστου Μπουρνάζου:
Θεόδωρος (Λάκης)Χολής:  
Γιωργο, διάβασα με συγκίνηση τα γραφόμενα σου, για τον αειμνηστο πια Χρήστο. Θυμάμαι, όπως και οι υπόλοιποι φανταζομα, από την μεγάλη ομάδα του Ακαρνανικου, την επιβλητική του παρουσια που δέσποζε στην αμυνα και σε μας προκαλούσε ασφάλεια και σιγουριά .Κρίμα, έφυγε νωρίς ...

Γιώργος Παληγεώργος:
 Γεια σου Λάκη! Δυστυχώς από ' κείνη την ομάδα, όπου και συ ήσουν εκπληκτικός ντριπλέρ και δεινός σκόρερ, λείπουν ήδη ο Χρήστος Μπουρνάζος και ο Περικλής Κουτσομπίνας, που έφυγε πιο νωρίς...!

Δημήτρης Στεργίου:
 Αιωνία η μνήμη του. Όταν σούταρε ήταν τόσο ισχυρό το σουτ που η μπάλα "σφύριζε" στον αέρα και η εξέδρα φώναζε'"σβουπππ" Θυμάμαι ένα σουτ με στημένη τη μπάλα στην περιοχή από αουτ και μπήκε γκολ χωρίς καμμία παρέμβαση. Αγώνας ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ Αγρινίου.

Βασίλης Γαλάνης: 
 ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο