Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Στη Βουλή η υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Μύτικα με ερώτηση του Κώστα Καραγκούνη

        Σε ερώτηση προς τον υπουργό υγείας προχώρησε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωσταντίνος Καραγκούνης σχετικά με την υποστελέχωση του κέντρου υγείας Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας. 
Συγκεκριμένα ο κύριος Καραγκούνης αναφέρει:

      Στο κέντρο Υγείας Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας το ιατρικό προσωπικό δεν επαρκεί για να καλυφθούν οι εφημερίες. 
     Αποτέλεσμα αυτού είναι να υπάρχει γιατρός μόνο τα πρωινά, για να συνταγογραφεί ή για να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε ιατρικό περιστατικό. 
       Ούτε βεβαίως υπάρχει ασθενοφόρο για να καλύψει τις ανάγκες του κέντρου υγείας. Πρόσφατα κατέληξε ασθενής αβοήθητος λόγω των υπαρχουσών ελλείψεων...........



      Το κέντρο υγείας Μύτικα καλύπτει 5 χωριά και ένα νησί. Επίσης να σημειωθεί ότι αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στην Αιτωλοακαρνανία. 
     Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάται ο κύριος Υπουργός σε ποιες ενέργειες σκοπεύει να προβεί προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα.

12 σχόλια:

  1. Τοσα χρονια που ηταν διπλα στον πρωην πρωθυπουργο , τι εκανε για το κεντρο υγειας της Αλυζιας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορουμε να ξερουμε !
    Τι θα κανει της υγειας ο Υπουργος !
    Αυτο που ξερουμε ειναι :
    Οτι σας εστειλε στην αντιπολιτευση και γι' αυτο το θεμα , ο λαος !
    αλυζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ψεματα λεει ασθενοφορο εχει και αυτοκινητο για τις αναγκες του κεντρου υγειας,καθως και οδηγο.αυτα βρισκονται στον αστακο για ποιο λογο???ειναι και δωρεες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να τα κάνεις τ'ασθενοφόρα αν δεν υπάρχουν γιατροί και προσωπικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα αυτοκινητα (ασθενοφορο και υπηρεσιακο) ανηκουν στο κεντρο υγειας μυτικα ειναι ΔΩΡΕΑ φερτε τα πισω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε Καραγκουνη λετε ψεματα.στο κεντρο υγειας μυτικα εχει γινει δωρεα το 2007 ενα ασθενοφορο απο τον κ.Ν.Δ.Χιωνη και ενα υπηρεσιακο απο τον κ.Κ.Δ.Αυδη.τα αυτοκινητα εδω και αρκετο καιρο εχουν μεταφερθει στο κεντρο υγειας αστακου.ο οδηγος που κατεχει την οργανικη θεση βρισκεται κι αυτος στον αστακο.ολα αυτα εγιναν μετην προηγουμενη κυβερνηση(στην οποια ανηκετε) .τα αυτοκινητα και ο οδηγος ανηκουν στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρεπει να απαντησει ο συλλογος ο τοπικος'φιλοι του κεντρου υγειας μυτικα'τι ενεργειες εχει κανει.προεδρε προχωρα αλλιως ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΜΟΥ 3.25 ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙς ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εχουν φτιαξει εναν συλλογο απο οτι διαβαζω 'οι φιλοι του κεντρου υγειας' με τι ασχολειται αυτος?η τοπικη προεδρος τι εχει κανει για το ολο θεμα?σε λιγο θα παρουν και το κτιριο και δεν μιλαει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πριν απο λιγες μερες επισκευτικα το κεντρο υγειας αστακου για συνταγογραφηση φαρμακων,γιατι στο στο μυτικα δεν εχει καθε μερα γιατρο,κι οταν εχει δεν επαρκουν τα χαρτακια προτεριοτητας(15)πρεπει να πας χαραματα....κι αφου τελειωσα περιμενα και την παρεα μου,εκανα μια βολτα εξω απο το κεντρο υγειας.διαπιστωσα δυο αυτοκινητα του κεντρου υγειας μυτικα να ειναι παρκαρισμενα μεσα στον ηλιο.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ?ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΕΓΑ.ειναι ΝΤΡΟΠΗ για τους Δωρητες.κ.προεδρε της τοπικης κοινοτητας μυτικα λιγο αιυσθησια στο θεμα.τα αυτοκινητα τα δωρησαν στο μυτικα και οχι στον αστακο.ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3 , 18
    ποσα ατομα περιμενουν την ημερα για συνταγογραφηση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να παμε αλο τα χαραματα για μια συνταγογραφηση
    στην Ελλαδα του Ευρωπαικου προσανατολισμου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο