Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής Ακτίου-Βόνιτσας

    Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 16η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου στην υπόθεση αγωγής της Πηνελόπης Διαμαντή και του Χρήστου Διαμαντή κατά του Δήμου.
2.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου στην υπόθεση προσφυγής της Ανώνυμης Εταιρείας «Swissport Hellas SUD S.A.» κατά του Δήμου.
3.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου στην υπόθεση έφεσης (διαδικασία εργατικών διαφορών) της Μαρίας Σίμου κατά του Δήμου.
4.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση του Δήμου σχετικά με την αγωγή της ετερορρύθμου εταιρείας υπό την επωνυμία «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΟΦΙΑ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά του Δήμου......

  
5.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για υποθέσεις του Δήμου και παροχή γνωματεύσεων.
6.-Κατάρτιση όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού αγρού έκτασης επτά και μισό (7,5) στρεμμάτων στη θέση «Άγιος Ιωάννης» πίσω από το κλειστό γυμναστήριο Βόνιτσας.
7.-Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού αγροκτήματος στη θέση «Ξηρόλακος» του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
8.-Συζήτηση αιτήσεων για μείωση μισθώματος σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4071/2012.
9.-Διάθεση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην περιοχή Πλατανιάς Δ.Κ. Βόνιτσας.
10.-Έγκριση δαπάνης και τεχνικής έκθεσης για την «Προμήθεια γάλακτος για τους δικαιούχους υπαλλήλους του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας».
11.-Περί ψηφίσεως πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.
12.-Περί ψήφιση πίστωσης και εκτελέσεως μικρών έργων και εργασιών από τον προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2015.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ

*Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.

2 σχόλια:

  1. Στο 8 θέμα υπάρχει αίτημα για μείωση μισθώσεων.
    Δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα για μείωση μίσθωσης χωρίς να υπαρχει σύμφωνη θέση του δεύτερου μειοδότη. Δεν μπορεί κάποιος να δίνει υψηλές τιμές και να κερδίζει τον διαγωνισμό και μετά να ζητά μείωση. ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας Δήμος στα δικαστήρια. Οι Σύμβουλοι καταθέτουν για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ , οι αγωγές η μία μετά την άλλη και τα λεφτά πληρώνει ο δημότης, άντε να δούμε ποιος θα προστατέψει τα συμφέροντά μας. Που το καταντήσατε το δήμο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο