Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου στο Αγρίνιο (φωτο)



        Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιηθηκαν χθες σε όλη την Ελλάδα, με αφορμή της ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη βουλή τα μεσάνυχτα, για τα 48 προαπαιτούμενα μέτρα. Χαρακτηριστικό των δυο συγκεντρώσεων που έγιναν στο Αγρίνιο, η ιδιαίτερα περιορισμένη συμμετοχή.
     Συγκεκριμένα, στο Αγρίνιο, μέλη του ΠΑΜΕ ,του Εργατικού Κέντρου και των σωματείων- μελών του, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημοκρατίας λίγο μετά τις 19:00 και διαδήλωσαν κατά των νέων μέτρων που φέρνει το τρίτο μνημόνιο......


    
      Μέλη του ΠΑΜΕ και του ΕΚΑ ανέγνωσαν το ψήφισμα του ΠΑΜΕ που καλεί, μεταξύ άλλων, στα συλλαλητήρια που θα γίνουν στις 22 Οκτωβρίου. «Να μην περάσει η προσπάθεια της κυβέρνησης να μας αιφνιδιάσει, να μας βρει απροετοίμαστους, ανήμπορους. Να μην περάσει η μοιρολατρεία, η ηττοπάθεια που ωφελεί την μεγαλοεργοδοσία και την κυβέρνηση για να περάσει μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας χωρίς αντιδράσεις», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.
   «Η κατάσταση καθημερινά χειροτερεύει αφού οι περικοπές από τον κρατικό προϋπολογισμό συνεχώς αυξάνονται με βάση τις συμφωνίες των «μνημονίων» και την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΕΚΑ.
      Υπήρξε ακόμη κάλεσμα για την Τρίτη 20 Οκτώβρη στις 10.30 το πρωί στην παράσταση διαμαρτυρίας στο χώρο των υπηρεσιών του ΙΚΑ Αγρινίου (εθνική οδό) για το Ασφαλιστικό.
   Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου.

     Λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση από εκπροσώπους σωματείων, φορέων και κομμάτων στον πεζόδρομο της οδού Παπαστράτου, με περιορισμένη συμμετοχή.
Στην συγκέντρωση παρέστησαν εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων, τα Δ.Σ. των οποίων αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση σε πρόσφατη σύσκεψή τους, καθώς και εκπρόσωποι  παρατάξεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
Συγκεκριμένα συμμετείχαν εκπρόσωποι του Σωματείου «Δικαίωμα στη Ζωή», της ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας,  του συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου, του Σωματείου Εργαζομένων της Τ.Δ.Ε. ΕΤΕ -ΔΕΗ Νομού Αιτωλοακαρνανίας, της ΛΑ.Ε., της δημοτικής παράταξης Ανυπότακτο Αγρίνιο, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΕΠΑΜ, που διένειμαν το ψήφισμα – καταγγελία , την έκδοση του οποίου συναποφάσισαν σε πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Σωματείου «Δικαίωμα στη Ζωή»

http://www.agriniopress.gr/

geg-pame-sygentrosi-polynomosxedio-plateia-16-10-1510

geg-pame-sygentrosi-polynomosxedio-plateia-16-10-151
geg-pame-sygentrosi-polynomosxedio-plateia-16-10-152
geg-pame-sygentrosi-polynomosxedio-plateia-16-10-153
geg-pame-sygentrosi-polynomosxedio-plateia-16-10-154
geg-pame-sygentrosi-polynomosxedio-plateia-16-10-155
geg-pame-sygentrosi-polynomosxedio-plateia-16-10-156

geg-somateia-polynomosxedio-papastratou-16-10-156
geg-somateia-polynomosxedio-papastratou-16-10-151
geg-pame-sygentrosi-polynomosxedio-plateia-16-10-157geg-pame-sygentrosi-polynomosxedio-plateia-16-10-158geg-pame-sygentrosi-polynomosxedio-plateia-16-10-159geg-somateia-polynomosxedio-papastratou-16-10-152geg-somateia-polynomosxedio-papastratou-16-10-153geg-somateia-polynomosxedio-papastratou-16-10-154sdfsdfsdfsdfsdsdgsdg

2 σχόλια:

  1. συγκεντρωση λεγεται με 10 ατομα ή πηγαδακι; για γελια και για κλαματα ειστε συντροφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΙΜΠΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ.
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ
    ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο