Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλη νίκη (4-1) της Μεδεών Κατούνας με Κανδήλα

-Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ 
-ΠΕΤΥΧΕ ΞΑΝΑ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ Ο ΤΑΤΣΕΛΟΣ 

      Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Μεδεών Κατούνας που επιβλήθηκε με 4 - 1 του Α.Ο. Κανδήλας. Η ομάδα του Γιώργου Λιότσου είχε σε πολύ καλή μέρα το επιθετικό δίδυμο των Μπρούμου και Τατσέλου και έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έναντι 2 του Α.Ο. Κανδήλας, που έμεινε.
     Στο 7' ο Λυγκώνης σεντράρει από τα δεξιά βρίσκει το Βασιλάκη που σουτάρει και η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια του Μπουμπούλη. Στο 9' ο Τζαβίδης εκτελεί κόρνερ από αριστερά κεφαλιά του Μούχα η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια του Γιαννίου Α . 
      -Στο 14' σέντρα του Τζαβίδη από δεξιά κεφαλιά του Μπρούμου αποκρούει με το χέρι ο Γεωργαλής και αποβάλλεται η Κατούνα κέρδισε πέναλντι την εκτέλεση ανέλαβε ο Τατσέλος και ευστόχησε για το 1-0......



     Στην επόμενη φάση ατομική προσπάθεια του Τζαβίδη που επιχείρησε το σουτ και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Γιαννίος Α. 
      -Στο 32' εκτέλεση φάουλ του Τζαβίδη αποκρούει ο Γιαννίος Α και στην επαναφορά ο Μπρούμος με σουτ κάνει το 2-0. 
       Πέντε λεπτά αργότερα ο Λιότσος Μ. βγαίνει απέναντι από τον Γιαννίο Α., αλλά το πλασέ που επιχείρησε αποκρόυστηκε απο τον τερματοφύλακα του ΑΟΚ. Στο 38' και 40' τα σουτ που επιχείρησαν οι Βασιλάκης και Λυγκώνης δεν ανησύχησαν τον Μπουμπούλη. 
        -Στο 45' η μπάλα πηγαίνει στο Μπρούμο που φτάνει στην μεγάλη περιοχή της Κανδήλας πασάρει στον Τατσέλο για το 3-0
        Στο 50' το σουτ του Βασιλάκη μπλοκάρει ο Μπουμπούλης. 
      -Στο 72' αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους από αριστερά ο Γιαννίος Π μπαίνει στην μεγάλη περιοχή της Κατούνας και με σουτ κάνει το 3-1. 
      Στο 76' οι γηπεδούχοι βγαίνουν στην αντεπίθεση με τον Θεοδωρέλο από τα δεξιά που σούταρε και η μπάλα πέρασε άουτ. Το σουτ του Τζαβίδη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Γιαννίος Α. 
    -Το τελικό 4-1 έκανε ο Τατσέλος με ατομική προσπάθεια που σημείωσε χατ-τρικ.

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (Γιώργος Λιότσος): Μπουμπούλης, Γουρουνάς Δ., Μούχας, Ζωγάκης, Μαυρομμάτης, Νεοφώτιστος, Τζαβίδης (Ζαρκαδούλας), Λιότσος Β., Μπρούμος (Θεοδωρέλος), Λιότσος Μ., Τατσέλος (Γουρουνάς Π.).

Α.Ο. ΚΑΝΔΗΛΑΣ (Πάνος Λύτρας): Γιαννίος Α., Κεραμίδας Γ., Κεραμίδας Π., Λυγκώνης Π., Βαρδής, Γιαννίος Π., Βασιλάκης, Γεωργαλλής, Τσούκαλης (Καβούνος), Λυγκώνης Β (Οικονόμου Π.), Οικονόμου Μ.

http://www.olatagoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο