Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Εντυπωσιακός ο Ακαρνανικός Φυτειών κέρδισε με 4-1 το Αρχοντοχώρι!


         Μεγάλο παιγνίδι έγινε σήμερα το πρωί της Κυριακής στις Φυτείες, όπου ο τοπικός Ακαρνανικός μετά από καταπληκτική εμφάνιση κέρδισε με 4-1 τον ΑΟ Αρχοντοχωρίου, για την 4η αγωνιστική, της β΄κατηγορίας, 3ος όμιλος. 
       Πριν το ματς, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ακαρνανικού Χρήστου Μπουρνάζου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. 
    Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι και διαχειρίστηκαν άψογα τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν.      Το Αρχοντοχώρι αν και έπαιξε καλό παιγνίδι έχοντας παίκτες που ξέρουν όπως λέμε μπάλα, υπέκυψε μπροστά στην ανωτερότητα του Ακαρνανικού.............



    Το σκόρ άνοιξε στο 5΄με σουτ ο Τζουλιάνο και με το σκορ 1-0 έληξε το ημίχρονο. 
        Στο Β ημίχρονο οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν άψογα το παιγνίδι και αύξησαν το σκορ, στο 50’  ο Αχιλλέας Ζορμπάς με γυριστό σουτ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και το 2-0 και στη συνέχεια σκόραραν οι:  στο 65΄ ο Μπουρνάζος Σωτήρης και στο 75’ ο Λάμπρος Γαλάνης.
      Μετά και το τέταρτο γκολ, ο Ακαρνανικός κατέβασε ταχύτητα δίνοντας χώρο στο Αρχοντοχώρι και το οποίο στο 83΄ με τον Καβούνο μείωσε σε 4-1. 

Πολύ καλή η Διαιτησία από: ΠΑΠΠΑΣ – ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ - ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ: (Προπονητής: Μπάμπης Παπαχαραλάμπους,  Γυμναστής: Χρήστος Μπενέκος): Λασπίτης, Σίμος, Τσιλίκας, Τσάκαλος, Καραπάνος Θ, Ζορμπας Αχ,  Τζαχρηστας, Γαλάνης Λάμπρος, Καραπάνος Κώστας, Τζουλιάνο και Παληγιώργος.

ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ: (Προπονητής: Τάκης Καρκάσης): Κουντούρης, Παβέλης, Κρίθυμος Δ, Φραγκογιάννης, Καυμενάκης, Μούρτος, Απσοστολάκης,  Κρίθυμος Σ,  Κανιώτης, Λαδάς και Καβούνος.

1 σχόλιο:

  1. Με ικανοποίηση διάβασα ότι, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ, Χρήστου Μπουρνάζου, που έφυγε πρόωρα - πρόσφατα από τη ζωή.
    Η πράξη αυτή, υποδηλώνει τις ηθικές αξίες, που διέπουν διαχρονικά, την μεγάλη αυτή ομάδα του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ, που πρωταγωνιστεί με επιτυχία, σχεδόν μισό αιώνα, στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας.
    Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την σημερινή ομάδα του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ, ασφαλώς και δεν είχαν γεννηθεί, όταν ξεκινούσε την μεγάλη της πορεία η ομάδα, και ίσως, να μην γνώρισαν αλλά είμαι σίγουρος ότι θα άκουσαν την ανιδιοτελή και από ψυχής προσφορά του αείμνηστου Χρήστου Μπουρνάζου, αλλά και των υπολοίπων παικτών, για το τράνεμα της φοβερής και τρομερής Ομάδας !
    Εύχομαι από ψυχής πάντα επιτυχίες για την Ομάδα του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ με φιλικούς χαιρετισμούς στους ποδοσφαιριστές και στη Διοίκησή της !
    Θεόδωρος Χολής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο