Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Ένταση από χρυσαυγίτες στην μάχη του Αετού



      Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης για την μάχη του Αετού προχθές Κυριακή 9 Αυγούστου 2015. Η ένταση δημιουργήθηκε εξαιτίας της πρόθεσης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση που έφτασε στο χώρο συνοδευόμενος από πέντε άλλα μέλη του κόμματος να καταθέσει στεφάνι στο ηρώο της μάχης.
     Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι διοργανωτές της εκδήλωσης του ανακοίνωσαν ότι, η οργανωτική επιτροπή για την μάχη είχε αποφασίσει να μην καταθέσει κανένα κόμμα στεφάνι.
     Τότε τα πνεύματα οξύνθηκαν με λεκτικές αντεγκλήσεις αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
     Tελικά παρά τις αντιδράσεις ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, έσπασε το πρωτόκολλο και μπροστά στους εμβρόντητους πολίτες, με το έτσι θέλω κατέθεσε στεφάνι, στο μνημείο των ηρώων στα πλαίσια του εορτασμού της μάχης του Αετού.....





10 σχόλια:

  1. Πολύ καλά έκανε και κατέθεσε στεφάνι ο κ. Μπαρμπαρούσης.. Τουλάχιστον δεν είναι ούτε ψευτοεπαναστάτης ούτε ευρολυγούρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ..ΝΑ ΕΞΥΜΝΗΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ ανώνυμε, αν διάβασες καλά το άρθρο, αναφέρει ότι ο Μπαρμπαρούσης κατέθεσε στεφάνι "με το έτσι θέλω". Αν λοιπόν είδες πρόθεση από τους εκεί στον Αετό, πάω πάσο.
    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ,ΟΛΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να πεταχθεί το στεφανάκι του Μπαρμπαρούση.
    Άσε που ειναι από αφύσικο εώς χαζό να κατατίθεται στεφάνι από την πλευρά των ηττημένων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. san den ntepeste lemedes mpravo kosta etsi me tsampoyka tha sothi i eladara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. esy anonyme 10.38 pm tha ziseis fasismo kommounismo anarxia ola se ena paketo toso vary pou tha les giati zw opos vlepo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενώ αν κατέθετε στεφάνι κανένας διαπλεκόμενος της κεντρικής εξουσίας η κανένα λαμόγιο της τοπικής αυτοδιοίκησης θα βαράγατε παλαμάκια .

    ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 3.11 μ.μ. πρόσεχε το λεξιλόγιό σου: λεμές = λέξη τούρκικης προελεύσεως!!! Μη σε διαγράψει το κόμμα και τρέχουμε μετά. Ούτε ο Κωστάκης δε θα σε σώσει...
    Θα μου πείς ποιός θα το κατλάβει με τόση αμορφωσία!! Συνεχίστε έτσι οι λεβέντες του αγκυλωτού σταυρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η εκδήλωση για την Μάχη του Αετού είναι δημόσια. Προφανώς υπάρχει μια λανθασμένη εκτίμηση του όρου Δημόσια από την πλευρά των διοργανωτών. Στις δημόσιες εκδηλώσεις δεν εισχωρεί ιδιωτικό προτόκολλο. Πρώτος στην τάξη είναι ο ιερέας και ακολουθεί ο βουλευτής και ακολουθούν οι αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο