Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

SUPER TIP !! Πώς να μαλακώσετε το ξερό ψωμί

Αν έχει «ξεμένει» ψωμί από προηγούμενες ημέρες και δεν θέλουμε να το πετάξουμε εκτός από το να το βάλουμε στην τοστιέρα, υπάρχει άλλος ένας τρόπος να το κάνουμε και πάλι μαλακό και νόστιμο.
Για να το μαλακώσουμε, το τυλίγουμε σε μια υγρή πετσέτα, το βάζουμε στο φούρνο στους 120 βαθμούς, για περίπου 10 λεπτά.
Ετσι έχουμε και πάλι ζεστό και μαλακό ψωμί!

http://gr.omg.yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο