Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεχίζει τις δωρεές, αυτή τη φορά στη Χρυσοβίτσα, ο επιχειρηματίας Απόστολος Πανταζής

       Ο Αστακιώτης επιχειρηματίας Απόστολος Πανταζής  συνεχίζει το πολύπλευρο κοινωνικό του έργο αφού πρόσφερε ένα καινούριο Ηλεκτρονικό υπολογιστή και εκτυπωτή, για τις ανάγκες του αγροτικού ιατρείου και του Τ.Ο.Ε.Β.  Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου και μάλιστα σύμφωνα με το δελτίου τύπου που μας έστειλαν από τη Χρυσοβίτσα, η κίνηση του αυτή ΕΡΧΕΤΑΙ να καλύψει το κενό  της Πολιτείας  και της Δημοτικής Αρχής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ

   Δωρεά ένα καινούριο Ηλεκτρονικό υπολογιστή και εκτυπωτή, Έκανε ο επιχειρηματίας Αποστόλης Πανταζής για τις ανάγκες του αγροτικού ιατρείου και του Τ.Ο.Ε.Β. Χρυσοβίτσας.
    Με την κίνηση του αυτή ΕΡΧΕΤΑΙ να καλύψει το κενό  της Πολιτείας  και της Δημοτικής Αρχής.........


   
       Η τελετή παράδοσης και παραλαβής έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο αγροτικό Ιατρείο της Χρυσοβίτσας παρουσία του Προέδρου της Τοπικής κοινότητας Σπύρου Δημ Ζορμπά, του συμβούλου Ευθύμιου Κατσιγιάννη του Προέδρου του Τ.Ο.Ε.Β Γεράσιμου Σάββα και του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων ΄΄Τα Κόροντα΄΄ Κώστα Γεωργούλα. 

ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ  ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΄΄ ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ ΄΄  και ΤΟ Τ.Ο.Ε.Β.
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ

     Ευχαριστούμε θερμά τον Συνδημότη μας  Επιχειρηματία Κύριο  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ που είχε την ευγενή καλοσύνη να προσφέρει στο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ του χωριού μας ένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ με ΕΚΤΥΠΩΤΗ πλήρες εξοπλισμένο που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ, ΤΟΥ ΤΟΕΒ (π.χ  Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση  φαρμάκων κ.λ.π.).
     Η ενέργεια αυτή του Κύριου Πανταζή  ΕΡΧΕΤΑΙ να καλύψει  την πλήρη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της Πολιτείας  και της Δημοτικής Αρχής  για το χωριό μας  και να αποδείξει ότι στο Ξηρόμερο υπάρχουν ακόμη και σήμερα άνθρωποι με Κοινωνική Ευαισθησία.

Αποστόλη σε ευχαριστούμε θερμά
από καρδιάς 




8 σχόλια:

  1. Καμία σχέση δεν έχουν με χρηματοδότηση από τη δημοτική αρχή τόσο το ιατρείο όσο και ο τοεβ. Αυτά χρηματοδοτούνται από το κράτος Υπουργεία γεωργίας και υγείας και ιδίους πόρους. Δεν υπάρχει τρόπος έγκρισης και εκτέλεσης τέτοιων δαπανών από την οικονομική επιτροπή και το δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ερχεται και η σειρα μας μετα την χρυσοβιτσα ειναι ο προδρομος εμεις θελουμε σαμαρια για τα γαιδουρια και λιπασμα για τα βλητα(εχουμε πολλα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει ιατρείο στη Χρυσοβίτσα,ούτε αντίστοιχος χώρος με προδιαγραφές.Η τοπική κοινότητα με τον Δήμο για την εξυπηρέτηση των πολιτών πρέπει να κινηθεί προς την κατευθυνση αυτή.Αν νοείται ιατρείο τα 4 μουχλασμένα ντουβάρια,τοτε...Θεσμοδετημένο περιφερειακό ιατρείο πάντως δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στον Αποστόλη για την κίνηση αυτή.
    Καιρός ειναι και ο Δήμος να κάνει κάτι να βάλει και λίγο χρώμα και έναν άνθρωπο να βάψει το τοίχο όσο για το αν υπάρχει ιατρείο στην Χρυσοβίτσα πάντα υπήρχε και περνούσε γιατρός κάθε Πέμπτη τώρα με την ηλεκτρονική συνταγογράφιση σταμάτησε να περνάει αλλά απο ότι γνωρίζω περνάει η υπηρεσια του Δήμου βοήθεια στο Σπίτι και υπάρχει γιατρός στην ομάδα αρα μπορεί να γράψει και φάρμακα στους υπερήλικες κατοίκους του χωριού μην κάνουμε τα εύκολα δύσκολα έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΖΑΒΤΣΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ..ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ...Λ/...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΑ ; Θέλω να ευχαριστήσω και εγω με την σειρά μου τον Αποστόλη που με την κίνηση του αυτή ανοίγει ο δρόμος να ξαναλειτουργήση το Αγροτικό Ιατρείο στο χωριό μου και οχι μόνο αυτό να σκεφτείτε πως στην Χρυσοβίτσα δεν υπάρχει ούτε εκτυπωτής ούτε φωτοτυπικό μηχάνημα ούτε φαξ με αυτή την κίνηση τοποθέτησις του πολυμηχανήματος μπορεί οποιοσδήποτε συχωριανός να εξυπηρετηθεί να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω και τον δραστήριο Σύλλογο του χωριού μου Τα Κόροντα που κίνησε όλη την διαδικασία και που είναι πάντα κοντά στα προβλήματα του χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο στον αποστόλη αυτο το παιδί θελει πραγματικα να βοηθήσει.
    Βέβαια εμεις του δείχνουμε τον χειρότερο μας εαυτό με αυτη την στάση μας που αντι να σχολιάζεται θετικα καθομαστε και γκρινιάζουμε για δημους και ευθύνες,ανοίγει η καθε πετσέτα ενα Pc και γραφει τα κρυμμένα κομπλεξ που εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ!ΤΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΑ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 600 ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ...Α ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ.Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ?ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΘΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο