Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Aναστάσιος Κατσιπάνος: Να φύγουν και οι υπάρχουσες Ιχθυοκαλλιέργειες!

     Ο υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμου Ξηρομέρου και δημοτικός σύμβουλος Aναστάσιος Κατσιπάνος παίρνει θέση για τις Ιχθυοκαλλιέργειες και μάλιστα κατηγορηματικά και σταράτα δηλώνει: «Να φύγουν και οι υπάρχουσες Ιχθυοκαλλιέργειες»!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ
ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟ


        Σε πρόσφατα δημοσιευμένα άρθρα στο ίντερνετ γίνετε λόγος για καινούριες  ιχθυοκαλλιέργειες. ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ. 
    Προτείνω να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τους επιχειρηματίες και να βρούμε την καλύτερη δυνατή  λύση και για την ανάπτυξη του τόπου μας αλλά και για αυτούς.........



        Χώρος υπάρχει για όλους ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ. 
    Συνεργασία μπορεί να βρεθεί, είναι κρίμα να καταστρέφονται τόσο όμορφες παραλίες. 

9 σχόλια:

  1. Εξακολουθείς Τάσο να ζητάς την στήριξη της Χρυσής Αυγής, για να κατέβεις για υποψήφιος Δήμαρχος ?
    Για να ξέρουμε και εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο δημαρχε..παπαδατου μαχαλα μαχαιρα ειν μαζι σ,μν μασας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να καταλάβω τι ζητάει ο άνθρωπος με αυτή την ανακοίνωση? Να φύγουν? Να μείνουν οι ιχθυοκαλλιέργειες? Μένουν φεύγοντας ή φεύγουν μένοντας? Καμμία σχέση η επικεφαλίς με το κύριο θέμα και τον επίλογο. Το καθένα αναιρεί το επόμενο. Κάνω λάθος ή χρειάζομαι επειγόντως φροντιστήριο για έκθεση ιδεών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΘΑ ΤΙΣ ΤΑΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ?ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ........................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Κατσιπάνε

    Επειδή αγωνιώ πραγματικά για το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών και για το θέμα της επέκτασής τους (κυρίως), μπορείτε να μας πείτε μια εναλλακτική την οποία θα μπορούσατε να προτείνετε στούς ιχθυοκαλλιεργητές για να αποχωρήσουν από την περιοχή και η οποία να είναι βιώσιμη? Με τι λογική θα τεθεί αυτή η πρόταση στο τραπέζι. Και για τι βάθος χρόνου μιλάμε? Αποχώρηση σε 5 χρόνια, σε 10 χρόνια, σε 15 χρόνια? Υπάρχει χρηματοδότηση μετεγκατάστασης από κάποια Ευρωπαϊκά προγράμματα? Ποιός θα αναλάβει αυτό το κόστος? Θα δώσετε εσείς τα φορολογικά κίνητρα της μετεγκατάστασης ή θα τα ζητήσετε από το Κράτος?

    Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελα ολα τ τσιρακια ν τ παιζουν αγανακτησμενοι..ελα νακουω φωνες,πεσατε ν τν φατε επειδη ειπε τ λογικο?η ν συμορφωθουν η ν φυγουν..ζουν οικογενειες απ τ ψαρια αλλα ζουν κ απο κοσμο π ρχετε στς παραλιες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑ ΜΟΝΟ ΚΛΟΥΒΙΑ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑΤΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο