Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

BONITSA PRESS: Πρώτη υποψηφιότητα στον δήμο Ακτίου Βόνιτσας, ο Βαγγέλης Κουτιβής.


(Αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα Βonitsapress δημοσίευμα με θέμα την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Κουτιβή στον νέο διευρυμένο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, στο οποίο εκφράζεται η άποψη, πως η συγκεκριμένη υποψηφιότητα είναι η καλύτερη επιλογή για το νέο διευρυμένο Δήμο).
Πρώτη υποψηφιότητα στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας
Η πρώτη υποψηφιότητα που πρέπει πλέον να θεωρείτε δεδομένη για τον νέο δήμο Ακτίου Βόνιτσας είναι αυτή του Βαγγέλη Κουτιβή. Ο Βαγγέλης όχι με το χρίσμα ή την στήριξη κάποιου κόμματος αλλά ανεξάρτητος προωθεί την υποψηφιότητά του ως την εναλλακτική και με μεγάλες προοπτικές.
Αναμφισβήτητα δίπλα στον πολίτη και στα προβλήματα του σε... καθημερινή βάση θέλει να υπηρετήσει τους πολίτες από την θέση του δημάρχου. Στο πλαίσιο των συναντήσεων του βρέθηκε σήμερα Σάββατο στην Βόνιτσα προκειμένου να κάνει επαφές με φίλους του, οι οποίοι επιθυμούν να τον ακολουθήσουν στον δύσκολο δρόμο που έχει επιλέξει μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Οι συναντήσεις έγιναν σε εγκάρδιο κλίμα και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν προβλήματα του τόπου και προτάθηκαν λύσεις ώστε να απαληφθούν. Είναι βέβαιο ότι ο ανεξάρτητος συνδυασμός του κυρίου Κουτιβή θα βρει ανταπόκριση στην κοινωνία και της Βόνιτσας ύστερα από την θερμή αποδοχή που είχε στην Κατούνα.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήδη έχει συγκροτηθεί ο κορμός του ψηφοδελτίου και στους τρεις πρώην δήμους και μάλιστα σήμερα υπήρξε ‘συμφωνία’ με όνομα έκπληξη από την Βόνιτσα που σίγουρα θα κάνει αίσθηση και θα αφήσει θετικές εντυπώσεις στην κοινωνία.
Για όσους δεν γνωρίζουν τον κύριο Κουτιβή παρακάτω υπάρχει το βιογραφικό του.
Γεννήθηκε το 1963 στο χωριό Κατούνα Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας όπου και τελείωσε το δημοτικό σχολείο και το γυμνάσιο. Στη συνέχεια φοίτησε στο επαγγελματικό λύκειο Αγρινίου. Σπούδασε στα ΚΑΤΕΕ (Τ.Ε.Ι.) Λάρισας στο τμήμα Γεωπονίας Δασοπονίας. Είναι παντρεμένος με το Σοφία Σωτ. Μαγκλάρα και έχει μια κόρη και ένα γιο.
Υπήρξε ένας από τους συντελεστές της επαναδραστηριοποίησης του Αθλητικού και Μορφωτικού Συλλόγου "Μεδεών" Κατούνας ως ποδοσφαιριστής - προπονητής και αργότερα εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος υπαξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις ως αλεξιπτωτιστής. Ερχόμενος στην Αθήνα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.
Ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά και είναι για τρίτη φορά εκλεγμένος πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας "Φίλιππος ο Ακαρνάν", από το 2000 έως σήμερα και δραστήριο μέλος του Συλλόγου Φίλων Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος "Η Αμαδρυάδα". Δημιούργημά του είναι η εφημερίδα "Η Κατούνα", που κυκλοφορεί από το 2001.
Επίσης μια από τις δραστηριότητές του διαμέσου του συλλόγου Κατουνιωτών είναι το Λαογραφικό Μουσείο και η Βιβλιοθήκη του Δήμου Μεδεώνος που βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης. Το πρώτο του βιβλίο το έγραψε το 2005 με τίτλο "Αχυρά Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας" που εκδόθηκε από τους συλλόγους Κατούνας και Αετού. Το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο "Μνημεία Δήμου Μεδεώνος" εκδόθηκε το 2006. Το 2008 κυκλοφόρησε το βιβλίο του "Ταξιδεύοντας στον χρόνο: Λεύκωμα αναμνήσεων της "Μεδεών" Κατούνας και των αθλητικών σωματείων των χωριών του Δήμου Μεδεώνος". Επίσης έχει γράψει άρθρα κυρίως πολιτιστικού περιεχομένου στον περιοδικό τύπο της Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο