Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Κυκλοφορεί το 21ο φύλλο της εφημερίδας «Τα νέα του Δρυμού», που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυμιωτών (Δήμος Ανακτορίου).

Κυκλοφορεί το 21ο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας «Τα νέα του Δρυμού», που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυμιωτών Αιτωλοακαρνανίας, με πλούσια ύλη, με ενδιαφέροντα νέα και αξιόλογα άρθρα για το χωριό Δρυμός του Δήμου Ανακτορίου και με κεντρικά θέματα: Το αναπτυξιακό πρόγραμμα για την περιοχή του Αμβρακικού με τίτλο «αειφορική ανάπτυξη στον Αμβρακικό» (ΑΝΑΣΑ), συνέντευξη του Δημάρχου Ανακτορίου Γιώργου Αποστολάκη, Δήμος Ανακτορίου: Δεν έγινε το Δημοτικό Συμβούλιο για τα πεπραγμένα του 2009, ερώτηση βουλευτών του Κ.Κ.Ε. για τον Αμβρακικό Κόλπο και την εκπληκτική αποκλειστική συνέντευξη του βιρτουόζου του Κλαρίνου Κώστα Αριστόπουλου.
Η έκδοση της εφημερίδας είναι δωδεκασέλιδη (12) με πλούσια θεματολογία και οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν για τα έργα του Δήμου, στο δρόμο για τις Δημοτικές Εκλογές, επίσκεψη Μαγκριώτη στη Βόνιτσα, ο καθαρισμός του Αγίου Δημητρίου από εθελοντές, άρθρο του βουλευτή Αιτ/νίας του ΚΚΕ Νίκου Μωραίτη για τον Καλλικράτη, κ.α.
Όσοι θέλουν μπορούν να πάρουν την εφημερίδα στέλνοντας τα στοιχεία τους στη διεύθυνση: Τα νέα του Δρυμού, Κίρκης 2, 16232 Βύρωνας, ή στέλνοντας e-mail: kutruge@otenet.gr ή επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο Καλό Πάνο: 6979335501 και τον αρχισυντάκτη και ψυχή της εφημερίδας Κουτρούμπα Γιώργο: 6974480377.
Εσείς που διαθέτετε INTERNET, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε από τους πρώτους κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή στο http://www.xiromero.gr/ και στο Blog Δρυμός: http://cpt.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο