Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Γραπτή παρέμβαση του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, για την μελλούμενη κατάργηση του Α.Τ. Κατούνας.

Κύριε Αρχηγέ,
Με αφορμή δημοσιεύματα στον τύπο αλλά και σε αναρτήσεις ιστοσελίδων και μπλοκ του διαδικτύου, που προοιωνίζετε αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών στα πρότυπα του Αυτοδιοικητικού σχεδίου «Καλλικράτης» και στην Ελληνική Αστυνομία, με καταργήσεις και συγχωνεύσεις Αστυνομικών Υπηρεσιών και Τμημάτων, θέλουμε να σας εκφράσουμε με την επιστολή μας αυτή, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των μελών και συνδημοτών μας, για την μελλούμενη κατάργηση του Α.Τ.Κατούνας Ξηρομέρου.
Κύριε Αρχηγέ, το Α.Τ. Κατούνας με έδρα την ομώνυμη κωμόπολη, αστυνομεύει ένα νευραλγικό κομμάτι της ενδοχώρας του Ξηρομέρου, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά εγκληματικότητας και με ιστορία ιδρύσεως 10ετιών, που αποτελούσε μέχρι πρότινος, την έδρα υπαγωγής των προσφάτως καταργηθέντων, με ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ, Αστυνομικών Σταθμών Φυτειών και Αρχοντοχωρίου.
Πιστεύοντας ότι η κατάργηση του Α.Τ Κατούνας όχι μόνο δεν θα επιλύσει αλλά αντιθέτως θα πολλαπλασιάσει προβλήματα αυξάνοντας την εγκληματικότητα, κάνουμε έκκληση όπως ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ την διατήρησή του και την περαιτέρω ενίσχυσή του με αστυνομικό προσωπικό και τεχνικά μέσα, για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Με τιμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο