Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Κυκλοφόρησε το 37ο τεύχος της εφημερίδας «Εν Μπαμπίνη» που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης».

Στο νέο τεύχος, μπορείτε να διαβάσετε τις τελευταίες δραστηριότητες του Συλλόγου, όπως το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων το καλοκαίρι στην Μπαμπίνη που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το μοναδικό δρώμενο «Τραγικό Συμπόσιο» καθώς και το «Μπαμπίνη Γεύσης».
Διαβάστε ακόμη, για την εκδρομή του Συλλόγου στο Θέρμο, για την γιορτή του Αγίου Γεωργίου Πόρτας, την στήλη «ιχνηλάτης» την οποία επιμελείται ο Απόστολος Κομπλίτσης, το αφιέρωμα στην ποίηση του Άρη Μπιτσώρη, το «Εν Μπαμπίνη… πλανώμενοι…» του Αλέξανδρου Κυριαζή το οποίο αναφέρεται με επαινετικά λόγια στον Συγγραφέα Μπάμπη Τσελεπή, άρθρα όπως «ο αυτισμός βρίσκεται ανάμεσα μας» της Ελένης Δ. Τσακαλογιάννη, «η άναρχη δόμηση των σύγχρονων μεγαλουπόλεων» του Δημήτρη Γ. Ζαρκαδούλα καθώς επίσης και το «Ίτε παίδες Μπαμπίνης…» του Αλέξανδρου Χρ. Παλιούρα.
Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για την διεξαγωγή των εκλογών του Συλλόγου τον Αύγουστο στο χωριό
Όσοι θέλουν να γραφούν συνδρομητές να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο Σπύρο Μπενέκο, τηλ: 6974331877.
Μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να διαβάζετε και ηλεκτρονικά όλα τα τεύχη της εφημερίδας σε αρχεία pdf στο site: http://www.xiromero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο